Најновије

Београдски бизнисмен проговорио о елитној проституцији: Оргијали смо са 60 девојака, секс је коштао 1.000 евра, а ево и где!

Изнајмио сам са пријатељима и пословним партнерима једну београдску вилу, а за викенд смо били са 60 девојака. Нисмо жалили пара, била је то невероватна журка уз даноноћно оргијање. Долазиле су нам најбоље рибе свих профила.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Шокирали бисте се када бисте видели познате фаце које се баве овим послом, а нису само старлете или ријалити звезде...

Овако за Курир прича бизнисмен Г. С. из Београда, један од дугогодишњих клијената ВИП проституције у Београду. Након хапшења Михајла Максимовића, који је означен као највећи српски макро, Г. С. је решио да открије све тајне овог посла у Србији.

Дојадиле ми лажи

- Одлучио сам се да све испричам, јер су ми дојадиле лажи које свакодневно чујем, а највише из српских ријалитија и неких медија где поједине девојке изигравају светице. Такође ме погађају и неистине везане за њихове макрое, који су по медијима приказани „да отимају паре девојкама, да их физички и психички малтретирају, чак да их терају да о свом трошку раде пластичне операције и да их приморавају да буду са муштеријама“. Све ово није истина, а то знам јер моји пријатељи и ја користимо услуге тих девојака - прича Г. С.

Он каже да се често дешава да проститутке наручене из каталога одбију да дођу и да у том случају долазе друге.

- Велики број девојака жели да се бави овим послом, каталог је пун, и која неће да ради у том тренутку, долази друга. Не може нико да их натера, нити је макроима падало на памет да их приморавају, нити су имали времена за то. Ми смо успешни бизнисмени и желимо да се повремено опустимо, да организујемо добру журку и да будемо са лепим и атрактивним девојкама - прича саговорник и додаје:

- Најпре изнајмимо неки простор, кућу или већи стан, ако нас има више, ако нас је мање, хотелски апартман. Онда бирамо девојке из каталога и оне нам долазе по договору. Цене су различите, од 300 евра за вече по девојци, па до 1.000. Углавном је 300 до 500 евра, а наравно да их и частимо. Нема дрога, нити насиља, једноставно, хоћемо и добијемо добар провод и секс. Девојке за то време долазе и одлазе, недавно смо, веровали или не, догурали и до њих 60.

Био сам са старлетама

Г. С. каже да су проститутке већина старлета и ријалити звезда које свакодневно виђамо на телевизијама и по медијима...

- Знам све о њима и чиме се већ годинама баве, чак и колика им је цена за сат или ноћ. Зато ми је све ово смешно што причају и фолирају се. Не раде само за макрое, има доста солерки, које саме налазе муштерије, или оних мало старијих, искуснијих и познатијих које доводе млађе девојке, па онда и оне улазе у посао са својом екипом. Наравно да има свашта у том послу, али је далеко од насиља и филмских прича које се провлаче по медијима.

Здравствени преглед од њих 13 само једна "исправна" 

Г. С. каже да већина макроа води рачуна о здравственом стању девојака, да иду редовно на контроле.

- Прошле године је њих 13 требало да путује са бизнисменима на једно егзотично острво. Међутим, само једна, иначе позната ријалити звезда, прошла је тест, па је човек морао да сакупи нову екипу - каже саговорник и додаје да озбиљни макрои избацују девојке из посла уколико се дрогирају.

Чињенице

-Михајло Максимовић и његов брат Душан Миленковић у притвору су од краја фебруара због сумње да су девојке приморавали да пружају сексуалне услуге за новац

-Максимовић је раније осуђиван за посредовање у проституцији и фалсификовање, док Миленковић није осуђиван

-Девојке за које се сумња да су биле жртве добиле су статус посебно осетљивих сведока.

"Драже ми је да ме је*у десеторица за 1.500 евра него да радим!" Елитна проститутка одала тајне заната! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Елитна проституција у Србији! Атина Ферари открива шта се дешава 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА