Најновије

ОСНОВАН ОДБОР СРПСКЕ ДЕСНИЦЕ У КРАЉЕВУ: Изабран председник градског одбора (ВИДЕО)

У Замку културе Врњачка Бања 16. априла је отворена изложба о ,,Војводи Лунету“. Изложбу су отворили генерални секретар СД Александар Здравковић и Дејан Марјановић члан председништва СД и председник Савеза борачких организација Републике Србије – Сабор.

Миша Вацић (Фото: Српска десница)

Истог дана у 19 часова у згради Скупштине града Краљева, пред више од стотину краљевчана, оджана је премијера филма “Миша”, о лику и делу председника Српске деснице Мише Вацића..

Након пројекције филма одржана је оснивачка Скупштина градског одбора Српске деснце Краљево. Изабран је Игор Мандић за председника градског одбора СД.

Мандић је у свом излагању позвао своје суграђане Краљевчане да се прикључе Српској десници у што већем броју, како би заједничким снагама изборили се за боље услове живота у овом граду, нова радна места, нове фабрике, нове путеве… али и сачували националну идеју и традицију слободарског града Краљева. “Ми ћемо увек бити подршка и потпора добрим и здравим идејама а најоштрија опозиција аномалијама и пропустима”, рекао је Мандић.

Шта Немачка предлаже Србији по питању Космета, погледајте ОВДЕ.

Извор: Националист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мирољуб Петровић и Миша Вацић

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА