Најновије

ЕЛИТНА ПРОСТИТУТКА ОТКРИЛА НАЈПРЉАВИЈЕ ТАЈНЕ ПОЛИТИЧАРА: Министар ме је дивљачки ј*бао, а онда је затражио ово од мене...

Једна од девојака која се скоро седам година бави "елитном проституцијом" отворила је душу и испичала све детаље сексуалних перверзија које је доживела са политичарима.

Илустрација (Фото: принтскрин)

- Сећам се дана када је макро уговорио састанак са нас неколико девојка и обавестио нас да идемо на приватно дружење са тада једним од највиших државних функционера. У први мах сам се изненадила што он користи услуге проститутки, будући да је у позним годинама. Ипак, узбуђење је брзо потиснуло осећај гађења јер ми је то био доказ да се, после само годину дана откако сам у послу, водим као елитна проститутка - прича у једном даху двадесетпетогодишња И. О. и објашњава да јој је, чак и после безброј мушкараца, управо тај политичар приредио најбоље се*суално искуство које је имала.

- Трему сам имала два пута у животу. Први пут када сам продала своје тело и други пут када су ме послали код њега, јер ми је он био први политичар. План је био да се са њим састанем у огромној кући, а када су ме довезли тамо, тресла сам се као прут. Дочекао ме је господски, питао шта ћу да пијем и после нешто мање од пола сата била сам са њим у кревету. Мислила сам да ће се*с трајати кратко и да је превише матор да бих уопште морала да се трудим, али десило се тотално супротно. Тај човек је био толико добар у кревету и мало је рећи да ме је изненадио. Имао је енергију младића и један од највећих полних органа које сам икада видела. И после седам година бављења овим послом могу да кажем да је то једини клијент ком бих се враћала изнова и ком не бих ни наплатила се*с - кроз смех прича девојка која је брзо након тога постала једна од водећих "девојака за провод" за људе са политичке сцене. Како каже, мање лепо мишљење има о једном актуелном министру који јој је, између осталог, и најредовнији клијент.

- Као и у сваком послу, никада не знате када ћете налетети на лудака, а када на психопату, а то ми се десило са једним министром. Први се*с који сам са њим имала прошао је без икаквих проблема, али већ код другог и трећег виђања показао је своју тамну страну и низ фетиша који су ми до тада били потпуна непознаница - каже И. О. и открива низ других министрових фетиша.

- Тражио је да га вежем за кревет и да га ударам по лицу и телу, често би моје гаћице држао устима док ме је дивљачки је*ао. Тражио би од мене да га гризем по леђима, а два пута ми је донео садо-мазо костим. Када сам то испричала девојкама које су дуже од мене у послу, смејале су се што то сматрам страшним и рекле да ме тек чекају његове лудости и лудаци слични њему. Брзо сам схватила да су причале истину - објашњава саговорница и открива да је ситуацију са фетишима доживела и са још једним бившим министром.

- Један од оних са којим се и сада повремено састанем и даље је активан на политичкој сцени, а при сваком виђању поклањао ми је скупе ципеле и пола договореног термина захтевао да шетам у њима и гледао ми у ноге. Сваки наш се*с почео би тако што би ми више од десет минута љубио стопала. На почетку сам се грозила тога, али касније сам навикла. Често би се хвалио да његова супруга, која је двапут старија од мене, има више од 2.000 пари ципела. Осим што је доносио ципеле, тај човек никада није дошао у хотел а да свакој девојци којој плаћа се*с не донесе парфем. Када би се све завршило, он би ми се захвалио, рекао да се чувам и пољубио би ме у главу. После толико година у овом послу нећу претерати ако кажем да међу политичарима има највише перверзњака - закључује проститутка за ВИП.

Министар добио надимак "палчић"

Један од честих клијената И. О. је и један актуелни министар, који је од девојака које се баве проституцијом добио надимак "палчић".

- Сећам се дана када ми је уговорен састанак са њим, а била сам убеђена да је један од оних типова који воли да се доказује. Ипак, дебело сам се преварила. Не само да има најмањи п*нис који сам видела већ сам са њим доживела и најкраћи се*с у животу - прича саговорница за ВИП и објашњава детаље се*са са министром.

- Први пут када смо се нашли у једном престижном апартману на Новом Београду погасио је сва светла, а се*с нисам ни осетила. Прво је легао на мене, а после устао је и отишао да се истушира. Буквално сам поставила рекорд у најкраћем се*су икада - каже И.О. и додаје:

- Девојке које су спавале са њим прозвале су га "палчић“ због величине његовог полног органа и то ће нам заувек бити смешно - закључује проститутка за ВИП.

Београдски бизнисмен проговорио о елитној проституцији: Оргијали смо са 60 девојака, секс је коштао 1.000 евра, а ево и где! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ана Марија прича како није лако бити елитна проститутка

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА