Најновије

ХАОС У МАЈДАНПЕКУ! СВЕ ЈЕ СНИМЉЕНО: Чланови СНС напали активисте Двери (ВИДЕО)

Покрет Двери саопштио је данас да су активисте Двери у Мајданпеку напали чланови Српске напредне странке и заменица председника те општине Елвира Дуда Тоскић – Јовановић, а све се догодило када су покушали да забележе мали одзив Мајданпечана на београдски митинг "Будућност Србије".

Инцидент у Мајданпеку (Фото: Јутјуб)

У саопштењу се наводи да се инцидент догодио данас у близини аутобуске станице у Мајданпеку, када су активисти Двери Марко Радуловић и Бобан Тошић изненађени малим одзивом житеља Мајданпека одлучили да, путем фејсбук видео стрима, упознају јавност са тим.

- Када су их малобројни разуларени напредњаци уочили почеле су да им узвикују увредљиве коментаре, а поменута заменица председника општине сурово је насрнула, прво на Тошића, а потом и на Радуловића и отела им је телефоне - тврде из покрета Бошка Обрадовића.

Према наводима из саопштења, када је Тошић другим телефоном покушао да настави стрим, један од, како се наводи, чланова Вучићеве клике га је више пута по руци ударио држаљом која се користи за заставе и претио му смрћу.

Из покрета Двери тврде да је Дуда Тоскић отети Радуловићев телефон хтела да баци у близини Мајданпека и тек је на интервенцију локалне полицијске станице одустала од ове намере.

- Двери најоштрије осуђују овакво понашање и очекују да насилници буду кажњени у складу са законом - закључује се у саопштењу.

Вучић има да пукне од беса. Погледајте ОВДЕ шта му је приредила опозиција.

Извор: FoNet

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Зоран Кесић и Иван Ивановић о Вучићу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА