Најновије

АЛБАНЦИ СУДЕ ХЕРОЈИМА С КОШАРА, ДИКОВИЋУ И ЛАЗАРЕВИЋУ ЗА РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ НА КОСОВУ! Паклени план Харадинаја и Тачија, на све су спремни!

Албанци на Косову имају паклени план, а то је да Основни суд у Приштини незванично буде суд за Србе и да на основу такозваних ратних злочина од Србије потражују око 5.000 Срба међу којима су Љубиша Диковић, али и генерал Владимир Лазаревић, али и многи јунаци, војници са Кошара.

Харадинај и Тачи (Фото: Твитер/принтскрин)

Намера званичника из Приштине је да виђеније Србе, али и српске војнике који су 1999. године били на Косову потражује због наводних ратних злочина.

Да се незванично ради о цифри од око 5.000 људи раније је потврдио и сам председник Србије Александар Вучић.

Он је рекао да би улазак Косова у Интерпол довео и до повећања броја потерница, то јест потерница против 5.000 Срба, учесника у сукобу 1999.

- Ти људи, како је казао, неће знати да ли могу да путују, и ствараће се тензије на дневном нивоу и додатни сукоби - рекао је раније председник Александар Вучић.

Према речима извора блиског властима у Приштини Албанци намеравају да на спискове за суђења ставе и виђеније Србе.

- На списку осумњичених сигурно ће бити и Диковић, Лазаревић, али и хероји с Кошара. Јер је циљ да се за све окриве Срби и да се Специјални суд за ОВК тотално баци у заборав причом о српским злочинима - открива извор.

Оно што посебно забрињава Србе на Косову, али и у Србији је чињеница да ће Еулекс повући своје судије и да ће тим судовима ведрити и облачити Албанци.

И Председница владе Ана Брнабић изјавила је у понедељак да не очекује да ће се косовски судови, који су од Еулекса преузели случајеве ратних злочина, на озбиљан начин бавити тим послом.

Остаје да се види…

Прочитајте ОВДЕ шта каже Лазански о “Рамбо Србима”.

Извор: espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Албанци су снимали стравичне злочине / Харадинај не крије да је убијао Србе.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА