Најновије

"Муж је тражио тројку, а ја сам нашла два млада пастува!" Она је отишла корак даље да испуни фантазију

У браку сам 12 година. Муж ми је згодан, духовит, шармантан… Све моје пријатељице су одушевљене њиме. И ми жене понекад, уз кафу и трач партију причамо о сексу. И док се оне углавном жале на своје мужеве ја не могу ништа лоше рећи. Напротив, стално ме спопада, наваљује, ваћари у пролазу, док нису дошла деца викендом није силазио са мене. Када деца оду на спавање, зна се шта ће бити.

Илустрација (Фото: принтскрин)

У последње време редовно гледа порниће што ме ужасно нервира. И увек је тројка у питању, риба са два типа. На моје опаске да је сељачина само се смешка. Његови коментари се своде на једно.

- Дођи да видиш шта сека ради, види како ужива, два у један, пуна су јој и уста и п*ца - каже он.

- Стварно си сељачина - кажем ја.

- Зашто? Ти као никад ниси размишљала да те крешу двојица, тројица?! Ма дај, све замишљате како би то било само се фолирате. Која се не фолира она проба а ви фолиранти замишљајте и даље - рекао је он.

Та тема ми је била увек одвратна и никада ми тако нешто није падало на памет. у последње време, док ме гузи почео је да ми гура прсте у уста…једном сам га и угризла али није одустајао. Једном, враћали смо се са свадбе, мало смо попили и већ у колима почели да се ваћаримо. Ушли смо у кућу и са врата почели да се скидамо. Деца су била код бабе и деде, били смо опуштени. Отишли смо у купатило, заједно се туширали и пој*бали под тушем. Било му је мало, у соби је поново навалио…и ја сам желела још. Прво сам му п*шила а онда је тражио да се наг*зим и док ме је г*зио опет ми је гурнуо прсте у уста. Толико сам била напаљена да сам почела да му сисам кажипрст и средњи прст, окретала сам главу ка њему да би могао да их гурне што дубље.

- Видиш лутко како је то лепо, да је још једна ки*а било би још лепше - рекао је он.

Увек ми је била чудна та његова прича, никада није отворено рекао али сам се прибојавала да ће у једном тренутку понудити да ме ј*бе са још неким ликом. Фуј, то никако не бих могла да прихватим.

Радим у банци, на продаји кредита. Разни ликови долазе а ја морам да их убедим да им је најбоље да узму оно што им се никако не исплати. Неки дечко, студент, је за месец дана долазио 5-6 пута иако није било основа да добије кредит. У филијали су почели да ме зезају да се мали заљубио. Мали је сладак, изнајмио је станчић са цимером, родитељи му шаљу неку лову а он би од тога да враћа рате кредита. Све ми је испричао, о мами и тати, цимеру, професорима, испиту…

- Види овако, твој цимер ради и он може да узме кредит а ти му месечно плаћај износ рате.

- Питао сам га, неће кредит, неће картице, неће чекове.

- Доведи га у банку да ја попричам са њим.

- Не вреди, покушао сам.

- А да ја дожем до вас и да га убедим?

Прво је мислио да се шалим а кад је укапирао да сам озбиљна договорили смо се. Нама је у опису посла излазак на терен, обично по фирмама, али и ово долази у обзир.

Позвонила сам на врата у договорено време. Цимер није ништа знао. Здравко је отворио врата, као изненадио се.

- Добар дан, ја сам из банке и желела бих да вам представим наше нове производе.

- Само изволите - рекли су.

Цимер је одмах рекао да није заинтересован али из пристојности је пристао да саслуша.

Била сам униформисана па сам питала да скинем мараму око врата, било је мало вруће. А када сам скинула мараму видела су се три откопчана дугмета на кошуљи. Нисам сигурна да су ме пажљиво слушали, више су буљили у моје с*се. Обојица су млади, лепи, згодни момци бар 10-15  година млађи од мене. Пријали су ми њихови погледи.

- То је понуда банке, најбоља на тржишту. Треба ми твоја лична карта, ово су документа која треба да овериш и донесеш за дан два у банку а ја ћу сутра припремити све што је потребно.

Трудили су се да не гледају у моје с*се, али… Решила сам да их мало ложим.

- Ја сам вама понудила више производа, нисам чула никакав одговор нити понуду са ваше стране - рекла сам.

Били су мало смешни, вртели се на столици, презнојавали.

- Леп вам је стан,  уредан. Сами га сређујете или га сређују неке девојчице - питала сам.

- Ма сами, нису девојчице као некад - рекао је један.

- Па логично, да долазе девојчице све би било разбацано, не бисте имали времена за сређивање. Само, морате мало и девојчице приводити, млади сте, лепи а то брзо прође - рекла сам.

Хватала их је нервоза, хтели би у акцију али нису знали како.

- Па и ви сте лепи и млади, мислим били сте сигурно још лепши када сте били млађи…мислим оно и сада сте исто…тако. Јао па нисмо вас ничим понудили, хоћете кафу, сок имамо и неки ликер…

- Момци, да нисте ви решили да ме мало напијете па искористите, ја кад мало попијем не умем да се контрочишем  -рекла сам.

Цимер је одмах скочио, донео вино, Кампари, колу.

- Е стварно извините, ми заборавили да вас понудимо. Хоћете вино или кампари - питао је.

- Може кампари, после ћемо вино.

Сад су се већ опустили, почели да деле комплименте, распитују о мени. Одавно сам била решила да послушам мужа и пробам са двојицом.

- Ја бих морала да се истуширам, хоћу ли прво ја или неко од вас двојице - рекла сам.

- Идем ја да спремим купатило - рече Здравко и оде. Цимер се већ примакао, причао како нам је лепа униформа, пипкао по коленима онако стидљиво

- Овај мора да се тушира - рекао је један.

После пар минута изађе Здравко, мокре косе али обучен, каже он се истуширао ко је следећи.

Отишла сам под туш а цимер је стајао на вратима и посматрао али није ми се придружио, чак се није ни скинуо.

- Ти си следећи - прођох поред њега и одох до Здравка.

Здравко је и даље био обучен, скаменио се када ме је угледао. Пришла сам му и почела да му скидам мајцу, сав се спетљао, погубио, био је смешан. К*рац му је искочио из гаћа, узела сам га и почела пушити, лагано прелазила језиком преко главића, увлачила га лагано, гњечила му јаја. Свршио је после 20 секунди. Било му је тако непријатно.

- Ништа страшно, даћу ти још једну шансу - рекла сам.

Сада се он бацио на моју п*чкицу, почео халапљиво да је лиже и грицка к*иторис.

- Полако, то боли, користи само језик и прсте, зуби ти не требају, нигде не журимо, опусти се…

Када је цимер изашао Здравко ме је тако лепо лизао и ј*бао језиком. Цимер је био искуснији, пришао је мојим с*сама, почео да им меси, с*са брадавице, прелази језиком са једне на другу…као да је знао да ме то ужасно пали. Дограбила сам га за к*рац и почела дркати. Устао је и набио ми га у уста. Пушила сам му тако страсно и чекала Здравка да ми га набије већ једном.

- Хајде дај ми га, ј*би ме… - Здравко је био мало неспетан, помогла сам му да нађе рупу и кад је ушао почео је да га набија тако силовито као да му је последње ј*бање у животу. И цимер је преузео иницијативу и почео да ми га набија у грло. Ови момци ко да годинама нису ј*бали. Успела сам да обуздам цимера и наметнем свој ритам. К*рац му је био обријан, просечне дужине само мало дебљи…покушавала сам целог да га прогутам. Хтели су да се замене а ја сам се нагузила и наместила да ме цимер ј*бе од позади. Полако је улазио у мене и полако га вадио. Дрхтала сам од задовољства, Здравко ме је жестоко ј*бао у уста а цимер лагано пунио п*чкицу. Осетила сам да је Здравко готов и спремно дочекала и исисала и последњу кап. То је цимера изгледа напалило убрзао је ритам и набијао га силовито до јаја. Свршавала сам, вриштала, набијала се на младо копље.

- Хоћу и ја да ти с*ршим у уста - рекао је.

Узела сам га посисала до последње капи.

Имала је најбољи секс у животу са својим дечком и његовом супругом! Открила је до детаља шта раде, занемећете када чујете. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Јавна телевизија у ударном термину емитирала сцене групног секса 18+

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА