Најновије

БОРА О НАСТУПУ НА СНС МИТИНГУ: Вучић и Дачић раде конкретно за Србију, нису као "жути" који су продали Косово!(ВИДЕО)

Чланови "Рибље чорбе" за "Новости" су дали заједничку изјаву да данашња власт ради конкретно за Србију, те да им је част да деле бину са јунацима са Кошара.

Чорба на митингу (Фото: Јутјуб)

- Одлучили смо да свирамо из чисто патриотских разлога. Вучић, Дачић и други конкретно раде за Србију, а у захтевима опозиције видимо искључиво жељу за влашћу. Не желимо да свирамо за "жуте", који су продали Косово будзашто. Не желимо да свирамо за ону што шамара несрећника са Косова. Част нам је да делимо бину са јунацима са Кошара. Савест нам налаже да певамо за Србију - наведено је у изјави коју су потписали сви чланови групе "Рибља чорба".
 
Група је наступ на митингу почела песмом "Радићу шта год хоћу".
 
- Видим да сте допутовали одасвуд. Драго нам је да овде свирамо за будућност Србије-рекао је Бора Ђорђевић. Наступ је завршио поруком "Косово је Србија".

Пре "Рибље чорбе" певао је Аца Лукас. 
 
- Драго ми је што сам предгрупа највећем човеку у Србији. Како је добро звати се Аца и стајати испред оволико људи-рекао је Лукас, који је наступ завршио песмом Митра Мирића "Не може нам нико ништа".

На крају митинга наступио је Оливер Мандић. Он је уочи скупа рекао да је "најмање што може да учини у тренутку кад је наша земља нападнута са свих страна, да изађе пред људе који су се окупили у Београду".
 
- Верујем да у овом тренутку сви морамо да будемо на линији одбране земље и испунимо нашу патриотску дужност-рекао је Мандић, који је истакао да се међу првима учланио у СНС.

Прочитајте ОВДЕ шта су рекле светске агенције о Вучићевом скупу.

Извор: novosti. online

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА