Најновије

"Имао је велики п*нис, извајано тело али ...!" Исповесте чувене ескорт даме! Ево шта је хајбитније у с*ксу! (ФОТО)

Најплаћенија ескорт дама у Аустралији Саманта X, која је јавно открила чиме се бави, недавно је проговорила о најлошијем сексу који је имала у животу, а када јој је партнер био један "веома згодан млад дечко". Ова плавуша, којој је право име Аманда Гоф, вежбала је у теретани када је упознала једног тренера, за ког се касније испоставило да је у кревету право разочарење. 

Илустрација (Фото: Beeg. com)

"Имао је тело грчког бога, лице италијанског модела за "Армани", чак му је и пенис био добар, али он није био мој клијент који ме плаћа за услуге", започела је причу и истакла како су се забављали два месеца, излазећи на кафе и градећи свој однос пре него што га је позвала код себе кући.

Она је потом открила како су се након ватрених пољубаца преселили у спаваћу собу, да би открила да он није претерано заинтересован за предигру.

"Било је то као да је прочитао књигу "Што жешће то радиш, она ће више уживати". Једва сам чекала да оде. У себи сам знала да то неће функционисати. Предигра је важна. Реч је о томе да знају како да те узбуде. Ради се о пружању задовољства од ког вам се грче ножни прсти, а образи румене. Али мушкарцима је важнији его", рекла је Саманта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samantha X® (@samanthaxreal) on

Саманта је имала и један савет за жене - а то је да добро упознају своје тело, и да увек траже мушкарцима "противуслугу" ако оне знају шта њих ложи и то им чине.

"Ако можете да истражујете туђе тело, онда итекако можете истраживати и сопствено. Како он може да зна шта вас доводи до лудила и оргазма, ако ви саме то не знате", поручила је ова ескорт дама.

Извор: 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Документарац о босанским пирамидама.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА