Најновије

ЗВЕЗДА УПУТИЛА ЈАСНУ ПОРУКУ НАВИЈАЧИМ: Ево шта траже од њих пред одлучујући меч са Будућности

Кошаркаши Црвене звезде играју против Будућности пети меч финалне серије АВА лиге. Победнику прибада трофеј и пласман у Евролигу. Меч се угра у понедељак од 19.00 часова у хали „Александар Николић“. Клуб позива навијаче на фер и спортско навијање. Такође, клуб ће начи начине да све протекне у најбољем реду.

Црвена Звезда (Фото: Јутјуб)

У саопштењу КК Црвена звезда МТС се наводи:

"Наш ривал КК Будућност ВОЛИ издао је у суботу саопштење које нас изузетно радује, јер у њему провејава порука о значају АБА лиге за регион, и "примеру за којим треба да се поведемо и да га следимо" ... За значај АБА лиге КК Црвена звезда се бори већ годинама, посебно кроз истицање важности њене регуларности."

"Челници КК Будућност ВОЛИ и аутор саопштења немају разлога за бригу - КК Црвена звезда мтс ће наћи начин " да следи пример КК Будућност ВОЛИ" и огромне напоре које су челни људи тог клуба, представници Полиције, Агенције за Националну Безбедност, и подмладак ДПС-а уложили да утакмице у дворани "Морача" протекну у најбољем реду."

"КК Црвена звезда мтс позива све навијаче да дођу у понедељак у халу, пруже екипи подршку у утакмици, а такође својим понашањем узврате на велико гостопримство које нам је указано у Подгорици на сваком кораку, од слетања на аеродром, преко боравка у хотелу, до уласка у халу."

"Такође, КК Црвена звезда мтс апелује на навијаче да пружају подршку свом тиму поштујући фер плеј и спортско ривалство, јер у супротном сваки неспортски гест биће санкционисан.  Целокупна одговорност је на руководству АБА лиге, које је мирно посматрало догађаје током треће утакмице финалне серије, на којој: пљување играча, првог тренера , стручног штаба и руководства клуба током свих 40 минута, изазивање повреда оштрим предметима, као и упади појединаца на терен, убацивање тврдих предмета (шрафцигера, упаљача, ексера, краћих бодежа, кованица, па и кошаркашких лопти?) увредљиви транспаренти на рачун појединих играча Црвене звезде, личне претње и увреде неколицини играча Црвене звезде на терену, није било довољно да се прекине утакмица?"

"Све то, иако незапамћено у историји АБА лиге, било је "довољно" за пражњење почасних места и два реда на трибинама, и напрасно постало модел за "врхунски организовану утакмицу"  након реакције (млаке) АБА лиге, које је ваљда схватило да би неко у четвртој утакмици и настрадао?"

"Зато, понашајмо се спортски, културно, угостимо спортске пријатеље из Подгорице како доликује, али на првом месту, помозимо нашем тиму да дође до победе у овој врло важној утакмици, омогућимо нашем тиму да дође до циља искључиво на терену!"

Такође, због огромног интересовања навијача Црвене звезде мтс готово је извесно да ће хала бити пуна. У таквој атмосфери могуће је да појединци помисле да тиме што ће бацањем појединих предмета на терен (посебно топовских удара и петарди) помоћи свом клубу! Зато ће КК Црвена звезда мтс на састанку са представницима безбедносних структура и АБА лиге, инсистирати на ригорозним контролама на свим местима: Почев од аеродрома, преко хотела, укључујући и максималну безбедност соба, контролу хране и оброка гостију, њиховог безбедног кретања по граду, као и приликом уласка свих гледалаца у халу, које ће подразумевати и показивање личних докумената Републике Србије на увид, како се не би догодио неки "непланирани" сценарио који би "можда" довео до прекида утакмице?"

"Покажимо сада када је најважније, зашто смо - Црвена звезда!", наводи се у саопштењу КК Црвена звезда.

Шокантне тврдње Милана Видојевића о вакцинама погледајте ОВДЕ.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА