Најновије

ДОМИШЉАТИ РУСИ: Нашалили се са Харадинајем, а сада му се смеје цео свет! (ФОТО)

Владимир "Вован" Kузњецов и Алексеј "Лексус" Столиаров, руски радијски водитељи познатих по свом телефонском "троловању" политичара из целог света, поново су ударили, а овога пута мета је био Рамуш Харадинај, премијер такозване државе Kосово.

Рамуш Харадинај (Фото: Јутјуб)

У посту који је уклоњен са његовог Твитер налога Рамуш је пожелео свом "пријатељу Петру Порошенку и његовом будућем премијеру Вовану Лексусову све најбоље и победу у другом кругу избора у недељу".

Пост је очигледно обрисан након што је званичник или један од Харадинајевих помоћника схватио да је "Вован Лексусов" само спој надимака комичара.

Нажалост, Харадинај није успео да избрише твит пре него што су га покупили други корисници, који су сликали пост и ширили га путем интернета.

“Kако политичари и даље падају на то?”, запитао се британски новинар Шон Вокер, нагађајући да су Вован и Лексус вероватно позвали Харадинаја и представили се као украјински председник Петро Порошенко и обећали му да ће Украјина признати Kосово, ако он победи.

Он се уз то и нада да ће ускоро бити објављен и аудио снимак њиховог последњег позива.

Неколицина је спекулисала о томе шта је могло навести Харадинаја да падне на тако очигледну шалу, при чему је један корисник сугерисао да би можда разлог могао бити то што је Харадинај усамљен и једва чека да разговара са неким.

Британски новинар и стручњак за источну Европу Грахам Филипс нашалио се у вези са обрисаним твитом, сугеришући да је Харадинај могао лако да провери да ли га неко "тролује".

- Харадинај је могао лако да сазна да га неко зеза да је уопште пратио вести протеклих неколико година, или да је само гуглао "Вован Лексусов" - написао је он.

О догађају који је данас уздрмао Турску можете прочитати ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА