Најновије

ФРАНЦУСКА УПОЗОРИЛА ЛИБАН: Очекујте напад Израела!

Француски званичници су наводно упозорили Либан да Израел планира могући напад на фабрику ракета Хезболаха, извештавају овог викенда новине Ал-Хајат. Позивајући се на арапске изворе, Ал-Хајат је јавио да су француски званичници упозорили Либан на "опасну" информацију коју Израел пружа САД.

Израелски тенк (Фото: Јутјуб)

Француски званичници наводно су изјавили да Израел планира да гађа једну од фабрика ракета Хезболаха у Либану. Они су упозорили либанску владу да Израел неће остати беспослен док Хезболах, уз подршку Ирана, наставља да производи те ракете.

Ове тврдње француских званичника одраз су упозорења америчког државног секретара Мајка Помпеа либанском премијеру Сааду Харирију прошле седмице. Помпео је наводно упозорио Харирија да су Хезболах и Иран поставили тајну фабрику пројектила у Либану. Он је либанском премијеру рекао да Израел неће толерисати присуство ове фабрике ракета.

Прошле године, израелски премијер Бењамин Нетанијаху објавио је неколико фотографија наводне фабрике ракета Хезболаха која се налази у јужном Бејруту. Генерални секретар Хезболаха Сајед Хасан Насралах касније је порекао ту тврдњу израелског премијера.

Да ли ће Русија на крају бити разочарана? Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Израелска војска је уништила мноштво тунела Хезболаха у јужном Либану

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА