Најновије

МАМА, ПОБОГУ, КАКО СИ МОГЛА?! Блудна маторка спавала са момцима својих ћерки, а онда је настао хаос! (ВИДЕО)

Полиција је привела жену која се сумњичи да је починила кривично дело сексуалног односа са малолетним особама. Она је, док су били бруцоши, спавала са оба момка своје две ћерке који су тада још увек похађали средњу школу.

Блудна мама Корал Литл (Фото: Јутјуб)

Корал Литл (41) из Калифорније, ухапшена је и оптужена након што се сазнало да је имала сексуални однос са малолетним момцима својих ћерки. Како се наводи, она је оптужена по чак 21 тачки. Незаконити сексуални однос, однос са малолетницима, као и навођење малолетника на секс, само су неке од њих. Литлова је оптужена да је од септембра до октобра 2017. године у више наврата имала сексуалне односе са двојицом дечака који су у то доба били још увек малолетни. Том приликом, она је долазила по њих колима, да би им касније током дружења давала алкохол и цигарете.

Обојицу дечака је заводила док су били у вези са њеним ћеркама. Читав случај се појавио у јавности када је један од дечака пријавио да је имао неприкладни однос са Литловом. Том приликом он је изјавио како је осећао да њен супруг све зна, пошто се чудно и снажно руковао са њим током посете дому Литлове, када је ишао код њене ћерке. Литловој због ових дела прети казна затвора од једне до три године.

Елитна проститутка открила најпрљавије тајне политичара. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Хапшење Корал Литл

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА