Најновије

ОГЛАСИО СЕ "ПРЕГАЖЕНИ" ПОРОШЕНКО: Послао је снажну поруку Украјинцима!

Актуелни председник Петро Порошенко, који је судећи по резултатима излазних анкета изгубио од комичара Владимира Зеленског у другом кругу председничких избора који су данас одржани у Украјини, изјавио је да се никада не треба предавати.

Петро Порошенко (Фото: Јутјуб)

- Резултати су очигледни, међутим никада се не треба предавати. Изаћи ћу из председничког кабинета али нећу изаћи из политике - истакао је. Порошенко је такође рекао и да ће позвати Зеленског и честитати му на победи.

- Нови председник ће имати јаку опозицију, али Украјина ће због тога само добити још више. Победиће демократија у Украјини. Помоћи ћемо новоизабраном председнику у свим одлукама које буде доносио, а да су у складу са националним интересима земље. Спреман сам да му помогнем да што пре преузме посао - истакао је.

Порошенко је додао и да су избори били фер и транспарентни, били су у потпуности у складу са европским прописима. Подсетимо, у Украјини се данас одржао други круг избора за председника, у њему су учествовала два кандидата - комичар Владимир Зеленски и актуелни председник Петро Порошенко.

Украјина добила новог председника. Погледајте ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дебата уочи избора у Украјини

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА