Најновије

ТРИК КОЈИ РЕШАВА СВЕ ВАШЕ НЕДОУМИЦЕ: Погледајте вашег партнера и одмах ћете знати да ли вам је веран

Мушкарци склони флерту имају неверство написано на челу, кажу стручњаци који тврде да је могуће једним погледом на лице мушкарца или жене могуће препознати прељубника.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Мушкарци који имају мужевније лице су склони неверству више од осталих, а они сами за себе кажу да је то тачно. Ипак, неки међу њима су истакли да не треба судити површно по изгледу и фацијалној експресији.

Тим стручњака истиче да је сумњичавост према мужевнијим мушкарцима, који имају густе обрве, јаку вилицу и тање усне, заправо еволутивна предност која дозвољава хетеросексуалним женама да уоче недостојног партнера, али и предност мушкарцима да препознају потенцијалног ривала који може да заведе њихову партнерку.

Ранија истраживања су показала да су жене способне да уоче неверног мушкарца на први поглед, јер је мужевност његовог лица кључни фактор за доношење закључка.

У истраживању су учесници гледали фотографије и судили према изразу лица 189 одраслих особа које су фотографисане и оцењивали оценама од 1 до 10 у зависности од тог аколико су по њиховом мишљењу склони прељуби. Људи на фотографијама су се пре оцењивања изразили да ли су варали и колико су склони варању.

Резултати су показали да су највеће оцене добили они мушкарци чија лица нису уливала поверење да се ради о верним потенцијалним партнерима.

Занимљиво је то што су у истраживању мушкарци чешће били оптужени за превару за разлику од жена. Као разлог навели су да су жене мање склоне превари, али и да су способније да шминком сакрију праву експресију лица и покажу се у правом светлу. Такође, жене су чешће сакривале да су варале партнере, или да би то радо учиниле ако им се з ато пружи прилика.

Када је муж видео слику своје жене одмах се развео, зашто је то учинио погледајте ОВДЕ.

Извор: Гардијан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Открио зашто Богомољка поједе мужјака после парења.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА