Најновије

ЕВО ТИ 2,5 МИЛИОНА И ДА ТЕ ВИШЕ НЕ ВИДИМ! СКУПОЦЕНА ВИЛА И МЕСЕЧНО 3.000 € ЗА ДЕЦУ: Ово су Душкови услови Карлеуши за развод брака!

Без преговора - Фудбалер је преко свог пуномоћника послао супрузи предлог плаћања алиментације и поделе имовине, а како ствари стоје, њој је најбоље решење да то без поговора прихвати.

Јелена Карлеуша (Фото: Јутјуб)

Душко Тошић спреман је да испуни скоро све само да се што пре разведе од Јелене Карлеуше.

Луксузна кућа на Дедињу, вредна 2,5 милиона евра, припашће певачици и њиховој деци Атини и Ники, а такође ће и месечно добијати више него пристојну алиментацију у износу од 3.000 евра. Једино што од још увек актуелне супруге очекује јесте да не оклева с потписивањем споразумног развода, сазнаје Курир.

Мучан период

Све ово је предлог фудбалера из бракоразводног захтева који је одавно стигао на Јеленину кућну адресу. Она се још није о томе изјаснила, барем не писмено, али како ствари стоје, неће имати много простора да оклева.

- Душко сигурно неће одустати од развода. За њега је овај период био јако стресан и мучан и зато жели да се то што пре оконча. Свестан је да ћерке Атина и Ника не смеју да испаштају и он то никада не би ни допустио. Зато је посебну пажњу обратио на њихову будућност, која ће бити максимално осигурана. Према Душковом предлогу, он ће Јелени давати 3.000 месечно на име алиментације, а осим тога он ће сносити и остале трошкове за Атинино и Никино одрастање. Ту је укључено плаћање приватне школе, летовања, зимовања, а касније и плаћање факултета и осталих потреба - прича извор близак фудбалеру.

Што се тиче поделе имовине, Тошић ни ту нема намеру да прави проблем. Све што се води на Јеленино име њој ће и припасти након развода.

- Будући да Јелена остаје да живи ту и брине о деци, њој ће и остати тек купљена вила на Дедињу од 2,5 милиона евра. Осим тога, она ће задржати и џип, вредан око 50.000 евра, који је од Душка добила на поклон, као и остале ситнице које је од њега добијала. По закону, Душко је могао да тражи да се имовина дели напола, али њему то није падало на памет. Важно му је да се овај процес што пре и безболније оконча, а тако ће и бити уколико Јелена пристане да потпише споразумни развод, који јој је он предложио преко свог адвоката - додао је извор.

Не јавља се

Карлеуша и Душко јуче се нису јављали на позиве. Певачица и даље помно прати све што се о њој појављује у медијима, па је написала на Инстаграму:
- На људско зло, мржњу и завист одавно одговарам тишином.

Кежман неће да плаћа ни 300 евра по детету!

Нису ретки случајеви развода познатих фудбалера који су у прошлости пунили новинске ступце. Један од највише експонираних јесте бракоразводна парница Матеје Кежмана и његове прве супруге Емилије, који су се прво договорили о подели имовине и старатељства над њихово троје деце, као и висине алиментације. Али после неколико година Емилија је поново морала да тужи фудбалера јер није плаћао обавезе према њиховим наследницима, а тај дуг се попео на чак 27.000 евра. Судски поступак је и даље у току, а док се то не реши, и даље је на снази одлука да Кежман мора да плаћа 900 евра месечно деци, то јест по 300 за свако од њих троје.

Како ствари стоје, Јелени је много боља варијанта да прихвати све услове и понуде које су стигле од Душка, јер у супротном може лако да остане и без тога. Уколико одлучи да се разводи у парничном поступку, закон баш и неће бити на њеној страни. Угледни адвокат Бата Пајовић каже да судска пракса предвиђа знатно мањи износ за алиментацију од онога колико фудбалер нуди певачици.
- По закону, максималан износ за алиментацију је 50 одсто од примања родитеља. Али ако господин Тошић месечно зарађује, на пример, 100.000 евра, то не значи да ће деца добијати 50.000 месечно. По мом мишљењу, а на основу искуства које имам, мислим да ће деца максимално добити по 500, 600 евра јер по српским стандардима 55.000 динара је сасвим задовољавајуће за подизање једног детета. Наравно, Душко може да даје и већи износ ако тако жели, али није обавезан - рекао је Пајовић.

Прочитајте ОВДЕ шта је једна позната старлета изјавила а тиче се порнића које је снимала.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА