Најновије

Набавите карте на време: “Чаролија на леду” из Дизнијеве кухиње стиже у Београд

После две године у Београд стиже највећа и најбоља представа на леду, намењена уживању целе породице “Чаролија на леду”, која ће бити одржана у Штарк Арени од 1. до 3. новембра!

Фото-Промо

Авантура достиже нове границе када се Мики Маус, Мини Маус и остали другари из Дизнијевог краљевства окупе у новој представи у шест извођења: 


У петак 1. новембра у 19 часова;
У суботу 2. новембра у 11, 15 и 19 часова;
У недељу 3. новембра у 11 и 17 часова. 

Мики Маус, Мини Маус, Паја Патак и Шиља припремају сцену за наступ са талентованим клизачким звездама које учествују у спектаклу. Шоу почиње са Вајаном која креће на путовање препуно узбуђења са моћним полубогом Мауијем у авантуру спасавања њеног острва, на ком ће открити своје порекло. Магију ће приказати принцезе Ана и Елса и забавни снешко Олаф, док певају задивљујуће песме попут “Сад је крај” и “На лето”. Све ће постати фантастично када Себастијан, његов бенд из морских дубина и Тритонове ћерке направе велике таласе док представљалу Аријел у монтажи поп хитова осамдесетих година XX века. Уплетите се у причу о одлучној Златокоси и њеном пратиоцу Флину Рајдеру, који у потрази за светлосним лампионима наилазе на групу грубијана из гостионице “Жуто паче”. Проживите поново “Причу древну ту” када се Бел препусти новим авантурама а чаробни предмети, које поседује Звер, ступе на сцену како би извели бљештави клизачки спектакл, позивајући публику да “Буду њихови гости”. 

Извор:Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА