Најновије

ПОЛИТИЧАРИ ПРЕТЕ MАКРОУ: "Не објављуј наша имена!" Српски моћници у паници, ко је све био са проституткама из каталога?!

Књига коју је ухапшени естрадни макро Михајло Максимовић почео да пише иза решетака, а која носи радни наслов "Јавна тајна", изазвала је праву панику међу српским бизнисменима и политичарима, који на све начине покушавају да сазнају да ли ће се наћи на његовим страницама!

Проституција (Фото: beeg)

Већина њих верује да Михајло неће објавити права имена, али страхују да би, и уколико им надене надимке и опише послове којима се баве, читаоци могли да их препознају.

Већина ожењена

- На све начине појединци који су годинама користили услуге Михајлових девојака покушавају да му преко посредника пошаљу поруку у притвор и да га замоле да их не помиње. Већина њих страхује од својих супруга и тога да би породице могле да сазнају за њихову мрачну страну. Истина је да Михајло много зна - открива Максимовићев пријатељ.

Још увек је неизвесно како ће тачно изгледати макроова књига, односно да ли ће се у њој наћи имена моћника. Ипак, како је рекао Михајлов адвокат Данило Николић: "Михајло је одлучио да читаоцима открије све недоумице које имају о елитној проституцији и њему као човеку."

- Књига ће највероватније откривати како функционише свет каталога и проститутки - каже наш извор и додаје да је сигуран да ће Максимовић водити рачуна о дискрецији и да неће помињати имена и функције оних са којима је сарађивао, јер би се у том случају тресла држава.

Међу њима има политичара из бивше, али и актуелне власти, познатих спортиста, бизнисмена, банкара, менаџера. Имена девојака које су за њега радиле већ су објављена у медијима. Ја верујем да Михајло хоће само да читаоцима дочара на који начин тај свет функционише, као и како живе девојке које за њега раде, због чега неке улазе у ријалитије, али и како те девојке живе двоструки живот - објашњава саговорник.

Трговина људима

Михајло, који је у притвору због сумње да је трговао људима, према речима саговорника, озбиљно је схватао свој посао и имао је строга правила понашања.

- Није истина да је било кога приморавао да ради за њега, јављало се пуно девојка које су желеле да их упосли, практично су оне проналазиле њега. Истина је да је имао строга правила, у смислу да су морале да буду дотеране, здраве, да брину о себи и да вежбају. Али свака од њих могла је и да одбије клијента. Зарађивале су око 10.000 евра месечно - додаје он.

Подсетимо, девојке које су радиле за макроа сведочиле су у истрази да их је приморавао да ставе силиконе и иду на лајфкоуч семинаре, али ниједна није спорила да су месечно зарађивале најмање неколико хиљада евра.

Прочитајте ОВДЕ зашто је Марко Милошевић у страху од Арканових тигрова.

Извор: Курир/Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА