Најновије

Шешељ би да угура Сергеја у урну: Војвода објаснио зашто је послао "поклон" Трифуновићу!

Председник СРС Војислав Шешељ написао је на Твитеру да је послао вођи ПСГ Сергеју Трифуновићу урну у каквој је сахрањен прах Мире Марковић.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

 - У цик зоре Сергеју Трифуновићу сам послао урну у каквој је сахрањен прах Мире Марковић, са следећим писамцетом: "Драги Сергеј, шаљем ти ову саксију да је добро осмотриш. Можда ћемо успети да те у њу угурамо и без спаљивања. Избушићемо рупицу да можеш да дишеш. Може и шака црва у њу?"

Шешељ је објаснио зашто је написао такав твит о Трифуновићу. 

- Свашта је тај Трифуновић урадио, и према мени и према српству уопште. Сетите се кад је Жељко Митровић унео мајмуна у "Задругу", он је рекао да је унео мене. Затим се ругао смрти Мире Марковић, е сад је њему стигла саксија, па нек се набије у њу, могао би да стане ако се мало сабије - каже Шешељ.

На питање да ли то Трифуновић треба да схвати као претњу, Шешељ одговара:

- Шта мене брига како ће то да схвати. Кад већ може да се рока дрогом и да се предозира. Шта је тражио, то је и добио. А та рупа на саксији није само да би дисао он, него и да црви могу да дишу - изјавио је председник СРС.  

Подсетимо, Трифуновић је прошле суботе направио невиђени скандал када је увредио Мађаре, да би се касније правдао како је све био "само лапсус" и да "размишља брже него што говори".

Трифуновић не размишља да се после скандалозне изјаве о Мађарима повуче из политике. 

Филипински председник Родриго Дутерте је рекао да ће католичка црква ускоро нестати, остаће само прави хришћани. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА