Најновије

Радета (СРС): Зорана Михајловић да буде разрешена, ради против државе

Посланица Српске радикалне странке (СРС) Вјерица Радета реакла је данас током расправе о амандманима на Предлог закона о планирању и изградњи да министарка Зорана Михајловић треба да буде разрешена функције министра јер, по њеној оцени, ради отворено против државе и владе.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

- Како другачије тумачити чињеницу да се овај Закон о планирању и изградњи који подразумева легализацију објеката једанаести пут мења, односно осми пут од када је Зорана министар - казала је Радета.

Како је навела, министарка Михајловић "не жели да се легализују објекти у Србији и на тај начин ствара гнев народа против државе и власти".

- Зорана (Михајловић) не може више да ради свој посао зато што не зна да га ради. Ако хоће да се легализују објекти онда то мора законом да буде поједностављено, јасно и да свако ко жели може то и да уради - рекла је Радета.

Скупштина Србије наставила је данас рад претресом амандмана на измене и допуне Закона о запошљавању странаца, након што је завршила расправу о појединостима на Предлог закона о конверзији стамбених кредита индексираних у швајцарским францима.

Грађани ће по новом закону имати избор да ли ће да конвертују кредите у евро или ће да наставе са судским споровима. Очекује се да ће се парламентарци сутра изјашњавати о предлозима закона.

На дневном реду налазе се и Предлог закона о допуни Закона о буџетском систему, Предлог закона о изменама и допунама Закона о странцима, Предлог закона о измени Закона о управљању аеродромима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о планирању и изградњи, Предлог закона о изменама и допунама Закона о жичарама за транспорт лица, Предлог закона о изменама и допунама Закона о превозу путника у друмском саобраћају, Предлог закона о измени и допуни Закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова.

Народна скупштина разматрала је и потврђивање више споразума.

Прочитајте ОВДЕ какав се то хаос догодио у студију.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА