Најновије

СЕКС ИСПОВЕСТ НЕСРЕЋНЕ ЖЕНЕ! Била сам очајна, морала сам нешто да предузмем! Ово ми је спасило брак

Шест жена признало је да су превариле своје мужеве, али и да не осећају кривицу због тога. Неке од њих су биле усамљене или жељне узбуђења, али било је и оних које су у прељуби виделе једини начин да спасу свој брак.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Ово су њихове исповести:

"Удала сам се премлада"

Једна 34-годишњакиња каже да се удала за особу коју није волела с 24 године. Породица, као и пријатељи, притискали су је да се усредсреди на брак, а не на каријеру, уверавајући је да су се све њене пријатељице већ удале.

"Наш брак је пропао на самом почетку, а ми смо били заједно не знајући шта да радимо. Након три године упознала сам некога на послу и имали смо аферу. Мој супруг је сазнао и то је био окидач да схватимо да је боље да живимо једно без другог", испричала је Шери Д. (34).

"Нисам била заљубљена"

"Не жалим што сам варала јер нисам волела ту особу. Спавала сам с типом ког сам упознала једне ноћи у клубу у Мајамију када сам славила рођендан пријатељице. За мене то није било ништа велико без емоција, само секс", признаје Ракел Д. (31).

У браку је, каже, четири године и стварно воли супруга. Не планира да му каже јер не жели да уништи њихов брак.

"Желела сам освету"

Лусијана Ф. (41) верује у ону изреку "Све се враћа, све се плаћа".

- Открила сам да ме муж вара, па сам и ја њега преварила. Хтела сам да га повредим зато што је и он мене повредио. Када је мој муж сазнао за превару био је шокиран. Видела сам га како плаче, али сам се осећала добро јер сам му вратила за бол који је он мени нанео - каже Лусијана.

На крају се тај брак завршио разводом.

"Била ми је потребна терапија"

Ерин Д. (31) је испричала своју причу.

- Муж и ја нисмо спавали две године. Био ми је потребан сам секс и спавала сам са странцем. Варање ми је помогло да схватим да нешто треба учинити са нашим сексуалним животом. Никада нисам мужу рекла о афери, већ само да је време да одемо на терапију за парове и увидимо где су проблеми. Након тога испробали смо нове ствари у кревету. Наш однос никада није био јачи. Није ми жао што сам га преварила јер сам морала то да учиним због нас".

"Било ми је досадно"

Шарлин В. (45): "Била сам само досадна домаћица, незадовољна својим животом. Мој супруг ме игнорисао и никада ми није говорио да сам лепа. Завршило се тако што сам се упустила у везу с мушкарцем из комшилука који се недавно развео. То је била моја аванатура и због ње сам се осећала добро. Знао је да имам мужа, али није га било брига. Хтео је девојку без обавеза. Када је мој муж наишао на нас једно поподне одмах је затражио развод и ја сам се с тим сложила".

"Желела сам узбуђење"

Деби Л. (28) каже да не знате како се жена осећа када је једини мушкарац с којим је спавала њен муж.

- Спавање с другима отворило ми је очи шта све може да се ради у кревету. Имала сам две афере у истој години. Један је био тренер из моје теретане и све је завршило када је отишао. Други пут се афера догодила два месеца након тога, само смо завршили у кревету. Престало је када сам изгубила интересовање. Мој муж још увек не зна ништа о томе - испричала је Деби.

Исповест распуштенице прочитајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА