Најновије

ТАЈНА ЗА КОЈУ ЈОШ НИСТЕ ЧУЛИ: Зашто глобалисти активно раде на уништавању 90 одсто људске расе? Ово се дешава

Глобалисти активно раде на истребљењу 90 одсто људске расе, говорец́и себи да је елиминација “бескорисних људи” једини начин да се “спаси планета”.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Пише:  Mike Adams    

Истребљење огромне већине људи на планети Земљи  сада отворено заговарају лево оријентисани инфлуенсери и богата елита, укључујући Бил Гејтса, Теда Тарнера, па чак и комичаре попут Била Маера, који само жели да људи “немају децу, умру, и остану мртви.”

“Тврдећи да људи штете околини, закључио је да би било боље за Земљу да људи више немају децу, да умру и да остану мртви”.

Схватите да поремећени левичари заиста верују да ће планета бити уништена ако се људима дозволи да преживе много дуже. Случај левичарске чудакиње Александрије Окасио-Кортез упозорава да планета Земља има још само 12 година пре него што дође до уништења изазваног “климатским променама” – потпуно измишљена наративна прича квазинауке, коју су измислили левичари гладни моћи, који су готово универзално неписмени у области праве науке.

Због тога што левичари заиста верују да су људи претња планети, они немају никакве сумње у позивању на масовни геноцид над људским бићима широм света. На крају крајева, они покушавају да “спасу планету”, како они сами кажу, што значи да у њиховим умовима циљеви оправдавају средства.

Држава Вашингтон ће легализовати компостирање људских лешева како би их “рециклирали” као ђубриво за баште и воћњаке.

Како се глобални програм уништавања шири, сада се доносе закони који ће омогућити владама да ефикасно располажу милијардама тела тако што ће их „рециклирати“ натраг у  храну.

У држави Вашингтон, на пример, Бела кућа и Сенат донели су нови закон о компостирању људи. Једном када би ступио на снагу, омогућио би да се људски лешеви растопе и оду у канализациони систем. Одатле, “биођубриво” сакупља сваки град у Америци – укључујући и Сијетл – где се дехидрира и одвози до сеоских фарми у околним подручјима. Тамо се баца на поља фарме након што је непоштено означено као “слободно ђубриво” за пољопривреднике.

То је све објашњено у филму “Биођубриво”, који је доступан бесплатно на Biosludged. com.

То значи да ће људски лешеви бити “рециклирани” назад у храну у Вашингтону. Ускоро ће ово бити одобрено широм Америке. То је један од неопходних корака пре него што глобалисти ослободе своје биолошко оружје,  које је дизајнирано да убије најмање 90 одсто светске популације.

Када се то постигне, људски рад ће бити замењен аутоматизованим роботима, док ће наоружани „самоубилачки дронови“ тражити и истребљивати преживеле људе, који ће живети у рушевинама градова као што је Сијетл. (Који скоро изгледа као град трећег света, захваљујући неуспелим либералним економским политикама.)

Влада Сједињених Држава мора да пронађе начин да истреби масе, или ће бити финансијски уништена до 2035.

Оно што многи људи још не схватају је да су владе у свету направиле превише обећања која једноставно не могу да испуне ако се људским бићима дозволи да преживе. Истребљење 90 одсто становништва данас се сматра “неопходним кораком” како би  те владе опстале финансијски, тако што ће избрисати трилионе финансијских обавеза као што су пензије, здравствено и социјално осигурање.

Као што Wall Street Journal сада извештава, Управа за социјално осигурање (ССА) има негативан ток готовине у 2020. години и биће потпуно опљачкана и без новца до 2035. године, чак дугује трилионе будућим корисницима. “До 2035. године, фондови за оба програма ће бити исцрпљени, а социјално осигурање више неће моћи да исплати своје пуне, редовне бенефиције ако Конгрес не предузме кораке да подупре програм”.

“У ширем смислу, очекује се да ће растуће трошкове социјалног и здравственог осигурања тежити федералном буџету. Оба програма заједно чине 45 одсто федералне потрошње, без плаћања камата на државни дуг и допринели су већим дефицитима, који ће премашити један трилион долара годишње, почевши од 2020. године.

“Држава благостања” је очигледно неодржива. Ако се масама дозволи да живе, они ће на крају прегазити / збацити владе које не одржавају своја обећања.

Одговор на све ово? Глобалисти ће ослободити биолошко оружје које убија 90 одсто људске популације. На крају крајева, људи који су мртви више не добијају државне бенефиције. Тако геноцид постаје питање јавне политике и самоодржања владе.

“Агенда уништења” је једна од четири последње епизоде  ​​Kontramisli које ће бити снимљене. То је зато што се лансира нови видео серијал под називом “Food Forensics”, који ће испитати криминалну прехрамбену индустрију и њене токсичне састојке, користећи лабораторијску форензичку науку.

„Бели шлемови" у Сирији припремају нове провокације с отровним супстанцама. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА