Најновије

Полетимо заједно у нову авантуру: Стиже "Ману муња"!

Лена Ковачевић изводи главну нумеру “Летимо” у новом анимираном филму "Ману муња", који ће се приказивати у биоскопима широм Србије од 9. маја у дистрибуцији Дексин филма. У оригиналној верзији гласове дају Кејт Винселт и Вилијем Дефо. Овај цртани филм је синхронизован на српски језик и говори о малој птици, чиопи, која расте у другом јату.

Фото-Дексин филм

Ману одраста верујући да је галеб, као његови родитељи Ив и Бланш, и брат Лука. Труди се да плива, лови рибу и лети попут њих, али изгледа да није много надарен. На првом часу летења открива да је усвојен и да припада реткој врсти птица под називом чиопе, које нису у добрим односима са галебовима. После великог шока, Ману упознаје припаднике своје врсте који могу да скакућу по ваздуху, баш као и он. Тада сазнаје да они имају и посебну моћ да предосете олују. Он не схвата непријатељство између галебова и чиопа, и одлучује да заувек оде, али убрзо ће почети да тугује за породицом. И баш тада, предосетиће да се спрема велико невреме, због чега ће се вратити да упозори галебове на опасност.

 

“Ману муња” је модерна прича о томе како потпуни странци могу да живе заједно у једном друштву. Сценарио је номинован као најбољи сценарио за филм на Међународном фестивалу анимираног филма ФМX Фестивал у Немачкој и добитник је прве награде на дечијем фестивалу у Амстердаму за пројекат који највише обећава.

 

Цртани филм “Ману муња” долази из студија за анимацију који је познат по специјалним ефектима.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА