Најновије

ДОВЕДИ ЈЕ ДО ЛУДИЛА! Трикови како да јој пружиш најбоље орално задовољство! Доживеће експлозију оргазама

Истраживања су показала да жене хетеросексуалне орјентације статистички доживљавају најмање оргазама, а узрок би се могао крити у чињеници да њихови партнери не улажу довољно напора, поготово када је реч о оралном сексу.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Лезбејке и „queer“  жене откриле су неке од најбољих савета како да оралним сексом жену доведете до врхунца, јер ко би боље од њих то могао да зна. 

Никада не идите директно на клиторис

Одвојте мало времена када жени пружате орални секс. Не журите одмах на клиторис. То ће жену више узбудити. Предигра је заиста важна. Неопходно је да научите да „читате“ њен говор тела.

Употребите још нешто осим језика

Заборавите на све што сте видели у „филмовима за одрасле“. Оно што треба да урадите јесте да отворите уста, дубоко удахнете и "зароните" унутра. Употребите притисак и контуре вашег лица, носа и браде, потом је љубите. Можете користити и руке. Многе жене ће одлично одреаговати на употребу прста или два током оралног секса, а то ће показати и колико сте вешти и сигурни у своје умеће. 

Заузмите прави положај

Ако партнерка лежи на леђима, закачите своје руке испод њених ногу како бисте је привукли да вам буде што ближе. На тај начин, док јој пружате орални секс, можете се истовремено и самозадовољавати, што ће вас додатно узбудити.

Дајте јој до знања да и ви уживате

Када жени пружате орални секс, немојте јој стварати осећај да то радите само да бисте јој учинили услугу. Нема ничег топлијег него када кажете својој партнерки да то радите јер заиста уживате у томе. 

Питајте партнерку шта жели

Постоје жене које не воле орални секс. Због тога питајте партнерку шта жели од вас.

Када пронађете место где је најосјетљивија, задржите се тамо

Једном кад пронађете „њено место“ или савршен покрет који јој одговара, наставите с тим. Мислим да се многи људи боје да ће понављање бити досадно или да га је потребно мењати како бисте доказали своју вештину, али то није истина. 

Која поза нас најчешће доводи до врхунца прочитајте ОВДЕ.

Извор: klix.ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА