Најновије

ПЕРВЕРЗНЕ УЧИТЕЉИЦЕ СЕ ПОСКИДАЛЕ ГОЛЕ! Не зна се која је сексипилнија, а директору су поручиле само једно (ФОТО)

Жене широм Русије објављују провокативне фотографије у знак подршке учитељици која је добила отказ због сликања у купаћем костиму, за који њен шеф и неки родитељи тврде да је неприкладан због посла којим се бави.

Илустрација (Фото: принтскрин)

" И учитељи су људи" гласи кампања која је покренута на друштвеним мрежама у знак солидарности учитељици из Барнаула у јужном Сибиру, преноси РТ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Юля Шагоян (@jullzpolyakova) on

Татјана Кувшиникова (38), учитељица руског језика и књижевности, рекла је медијима како је добила отказ након што је на друштвеним мрежама објавила фотографију на којој је у краткој љубичастој хаљини и високим штиклама.

Неки родитељи, као и њене колеге и директор школе, сматрају да је фотографија непристојна. Поред ове фотографије, објавила је још неке на којима је у купаћем костиму.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

У людей окончательно поехала крыша. Я про бесконечные истории с купальниками, откровенными фото👆🏾 и учителями на этих самих фото. Если бы моё откровенное фото висело на доске почета или я бы так ходила по школе, я бы выслушала( может быть) про педагогическую этику. . ✔️Педагоги отдельная раса ? Вы знаете что может делать учитель вне школы ? Может ли он постить откровенные фото в купальнике или даже с голым животом ? А торговать сигаретами ? А быть блогером ? А ругаться матом ? ✔️Личная жизнь учителя - это личная жизнь учителя ! Вы лезете в неё сами, вы смотрите фотографии учителей , а потом верещите «ой, нам это не понравилось, давайте оградим детей от неё» Почему учитель не может сказать: -«вот у этого мальчика папа алкоголик, мама невростиничка, а вот та девочка из неполной семьи , поэтому я не буду их учить и вообще они плохо влияют на весь класс , надо бы их исключить» Предлагаю активно подсматривать за семьями. Если учителю нельзя откровенно фотографироваться вне школы , то родителей нужно лишать родительских прав за то, что ребёнок увидел их в купальнике, нижнем белье или внимание❗️в бане!!!😂😂 Не фиг психику детям портить. Полуголые Родители , ужас какой . У ребёнка будет стресс!!! . Не надо кричать за моральные облики, эти облики рушат сами же родители или вообще их не создают. Мое мнение нерушимо- учитель может быть блогером. И даже политиком . Может даже сектантом ,с условием, что он не будет “проповедовать” свою точку зрения на уроках . Естественно это почти неосуществимо, но вопрос в том, что учитель может быть кем угодно . Если у вас свои тараканы на счёт обязанностей учителей - ограничьте СВОИМ детям контент в социальных сетях , вы же родители, ну! Потому что не важно кем я работаю сегодня и кем буду работать завтра , побывав в «шкуре» учителя я могу уверенно сказать , что вы задолбали учителей , не понимая , что чем заниматься ему в свободное время- это ЕГО личное дело. Запомните , учителя должны знать и классно рассказывать свой предмет , а не жить с оглядками «а что они опять обо мне подумают?» #учителятожелюди

A post shared by Даша????🏽‍♀️ (@dasha_lukashenskaya) on

Вест о њеном отказу изазвала је бес многих, који сматрају да нема ништа лоше на овим фотографијама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️ (@morozuch_ka) on

Уследила је лавина фотографија бивших и садашњих учитељица и наставница, у доњем вешу и купаћим костимима, које желе својој колегиници да пруже подршку.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Prokofeva (@mari_larri) on

 Имамо право на приватан живот: на купаће костиме, пирсинге, тетоваже, све оно што нам се свиђа - написала је једна у опису фотке.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Дарья Снигирева (@dashasnig) on

Министарство образовања наредило је локалним властима да истраже да ли је школа имала право да отпусти учитељицу.

"Муж је тражио тројку, а ја сам нашла два млада пастува!" Она је отишла корак даље да испуни фантазију. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Још секси учитељица

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА