Најновије

Шешељ се обратио Бошку, у студију сви попадали од смеха: "Ако треба млатићемо се!" Споменуо и бурек! (ВИДЕО)

Председник Српске Радикалне странке проф. др Војслав Шешељ коментарисао је данашње окупљање Обрадовићевих присталица испред Скупштине града.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

Бошко Обрадовић и његови следбеници данас су хтели да насилно уђу у зграду градске скупштине. Том приликом повређене су две жене.

Председник Српске Радикалне странке проф. др Војслав Шешељ коментарисао је данашње окупљање Обрадовићевих присталица и хаос Николе Јовановића, који је под диригентском палицом Вука Јеремића, а који је под диригентском палицом Драгана Ђиласа, са 30-ак људи блокирао центар Београда.

- Имунитет се може скинути, треба узети у обзир и закон о јавним скуповима, власт је до сада торелисала све скупове и она показује извесну разумност. Полиција зна када се шта дешава и када је почело, без обзира што не реагује. Сада се прави политичка процена да ли је боље интервенисати или не. - рекао је Шешељ у информативној емисији на Пинку.

Он је поручио да треба да се питају они који имају власт, а не они који немају. Осудио је поступак одборника из Народне странке Милоша Павловића који је данас замахнуо руком на једну жену која је бранила да Бошко Обрадовић и његови следбеници упадну у градску скупштину.

Додао је и да би смео да прође поред Обрадовића, ако ништа друго, са колима, јер не сме нико никога да ограничава, па чак ако ми било потребно да би смео да се "млати" са њим.

- Они не бију жене, него само непослушне жене. Немају свести о жени као равноправном бићу, треба имати у виду да је Бошку Обрадовићу идол Димитрије Љотић, који је био до краја против женског права гласа у било којој варијанти. - истакао је Шешељ.

- На њиховим скуповима уопште нема говора о демократији, чини ми се сваки пут када сам критиковао власт, спомињао сам демократска права, овде тога нема, нема залагања за демократију него за голу власт по принципу 'Дајте нам власт или ћете видети', али неће изборе. Желе да нова власт поднесе оставку, а да нову власт формира Бошко Обрадовић са америчком и британском амбасадом. -  навео је Шешељ.

Истакао је да је скуп велико понижење за његове актере, поготово због женске дискриминације. 

- Цивилизовани свет је одавно одустао од дискриминације, код нас не постоје нека противприродна права. Шта може овде бити захтев за протест? Ста би радили са зградом да су је заузели? - питао је Шешељ.

- Сада ће они да се разиђу, једино ако неће да деле бурек! - констатовао је председник Српске Радикалне странке .

Шиптари ушли на север Косова! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор:  Медији

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА