Најновије

БЕРИЋ НАПРАВИО ПАРАЛЕЛУ ИЗМЕЂУ СРБИЈЕ И УКРАЈИНЕ: Дестине хиљада мртвих гласају само да на власти остану прозападни лидери

Дејан Берић. некадашњи добровољац снајпериста у армији ДНР, а сада новинар у Москви направио је паралелу између избора у Украјини са изборима који су се одржавали у Србији.

Дејан Берић (Фото: Фејсбук)

- Избори у Украјини су велики циркус. Види се да их организују исти људи који организују изборе у Србији. Украјина је постала као и Србија, колонија Енглеске. Дестине хиљада мртвих гласају само да на власти остану прозападни лидери, исто као и у Србији, прогон правих патриота, избацивање са посла оних који скрећу пажњу на то што се дешава – рекао је Берић у најновијем интервју за портал Восток.  

Берић је рекао да ова кандидата која су ушла у други круг украјинских извора заговарају рат против ДНР и ЛНР:

- У други круг су ушли актуелни председник Порошенко и глумац Зеленски. Нема велике разлике међу њима. И један и други прете да ће војним путем вратити Донбас и Крим, иако добро знају да је то немогуће. Значи биће све више и више нових жртви. Економија се уништава брзим темпом. Иностране компаније сада купују уништене компаније на територији Украјине за мало новца. Укратко, запад води ове изборе. И једни и други су њихови "играчи". Обичан народ неће добро проћи у сваком случају –сматра Берић.

Потресну исповест официра са Кошара погледајте ОВДЕ.

Извор: Vostok.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мрежни рат против Србије.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА