Најновије

ДВЕРИ: Поднећемо кривичну пријаву против министра Вулина

Најновија изјава министра Вулина да се залаже за „разграничење са косовским Албанцима и то што пре“ и  да морамо да утврдимо где је линија да бисмо могли да је бранимо показује да министар одбране не признаје границе своје земље и да крши члан 306 и 307 Кривичног законика због чега ћемо против њега поднети кривичну пријаву.

Бошко Обрадовић, Двери (Фото: Јутјуб)

Ако министар Вулин не зна где су границе државе Србије нека понавља часове географије, јер је можда и то пропустио као што је пропустио да служи војску, и нека прочита Устав Републике Србије који је дужан да брани као министар ове земље.

Једино тачно у Вулиновој изјави је да Велика Албанија долази, али она управо долази због лоше политике актуелне власти која тајно преговара и даје наше за наше. Таква политика не само да је антиуставна већ је и претња за безбедност наше земље. Вулинова изјава је посебно скандалозна јер је баш он као министар војни задужен за одбрану Србије, а уместо да брине о безбедности Србије он даје изјаве које су увод у нестабилност и велеиздају.

- Александар Вучић, Александар Вулин и свако ко мисли да може да крши Устав, призна окупацију дела наше територије, одрекне се територијалног суверенитета и интегритета – нека буде сигуран да ће завршити на вишегодишњој робији на основу чланова 306 и 307 Кривичног законика – сматра председник Двери, Бошко Обрадовић.

Погледајте ОВДЕ због чега је Вучић “Јункер Балкана”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

О медијском линчу опозиције

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА