Најновије

20 ГОДИНА ОД ПОЧЕТКА БИТКЕ НА КОШАРАМА: Положени венци јунацима (ФОТО)

Као и прошле године, делегација Српске деснице положила је венац у Булевару хероја Кошара на дан када је започела чувена битка на југословенско-албанској граници која је трајала 67 дана и однела 108 живота.

Венац јунацима Кошара (Фото: Српска десница)

"Сваки Србин је дужан да се са поносом сећа свих хероја са Кошара, који су се јуначки борили у немогућим условима, који су сваки дан гледали смрти у очи не желећи да се предају нити одступе милиметар зарад своје отаџбине. То су били махом млади хероји, а то говори просек од 25 година оних који су ту оставили своје животе", подсећа Миша Вацић, председник Српске деснице.

"Посебна нам је част да смо венац положили са господином Дејаном Марјановићем и његовим саборцима из САБОР-а, а неки од њих су се и сами јуначки борили на Кошарама", истакао је Вацић.

Фото: Српска десница

У Српској десници истичу ће увек бити поносна на српске јунаке из свих досадашњих ратова за отаџбину, а порука која се данас мора чути из уста свих родољуба јесте - Разграничење је било на Кошарама - Нема поделе - Нема предаје - Догодине у Призрену - Косово је Србија!

Фото: Српска десница

Како СДА пописује војно способне Бошњаке, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Досије Кошаре 1999.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА