Најновије

Ево где треба да љубите жену да би полудела за вама! Осетљива тачка - никад не бисте погодили!

Често се дискутује о Г тачкама и местима на женском телу које наводно узбуђују и доводе жене до лудила. Иако већина мисли да су најбитније тачке оне које се налазе на полном органу и око њега, ми смо ту да вам кажемо да пажњу усмерите ка једном другом делу тела.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Једна анкета испитивала је велики број жена и дошла до невероватног открића, а то је да 99% жена воли када их мушкараци љубе у кључне кости. Управо је то магично место које ће вам отворити многе путеве и које ће вам омогућити да својој лепшој половини покажате своје љубавне способности.

Жене су рекле да су кључне кости невероватно осетљиве и да оне обожавају када мушкарци посвете пажњу овом месту. Мушкарци се обично фокусирају на врат, али истина је да су кључне кости већа ерогена зона и да ће боље узбудити вашу партнерку.

Они мушкарци који су ово пробали кажу да је ово заиста ерогена зона која чини чуда и да се жене увек одушеве када их пољубите у ово место. Наравно, начин на који љубите мора да буде сензуалан, мужеван и нежан, а ако то радите тек тако, онда ништа нећете постићи. Љубљење кључне кости треба да буде укључено у ватрену и сензуалну предигру која ће узбудити вашу партнерку и која ће је довести до лудила. После само неколико минута, видећете да она неће моћи више да издржи и да ће једва чекати да растргне одећу са вас и да вас баци на кревет.

Оно што треба да запамтите јесте да чувате пољубац кључне кости као кеца у рукаву. Крените са вашом уобичајном рутином и предигром и када се она најмање нада, пољубите је ту и видећете да она неће знати где се налази.

Перверзне учитељице се поскидале голе, а њихове слике погледајте ОВДЕ.

Извор: muskimagazin.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Колико треба да траје идеалан секс ?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА