Најновије

ОНА ЈЕ ГЛАВНА ПРОСТИТУТКА НА СРПСКОЈ ЕСТРАДИ!? Макроова миљеница, посебни клијенти, највећа цена! Поготово после ријалитија (ВИДЕО)

У лаптопу ухапшеног макроа је пронађен каталог девојака, међу којима је и Сања Станковић, а према табелама које је ухапшени водио, истражитељи закључили да је она била међу најскупљим ескорт-дамама, сазнаје Курир из извора блиског истрази.

Задруга (Фото: Јутјуб)

Учесница ријалитија „Задруга“ Сања Станковић главна је проститутка ухапшеног макроа Михајла Максимовића из Шапца, који се сумњичи за трговину људима, тврди извор Курира из истраге који открива да су њене фотографије пронађене у лаптопу који је полиција запленила у његовом стану приликом хапшења.

Ријалити јој диже цену

- Током хапшења главног макроа са естраде заплењена су два лаптопа и неколико мобилних телефона, у којима је пронађен каталог девојака које су у понуди. У њему је двадесетак дама, међу којима је и Сања. Она је једна од Михајлових миљеница, које шаље посебним клијентима, а цена јој је од 250 до 500 евра за сат - открива извор.

Према његовим речима, Михајло и његов брат Душан Миленковић, који је такође ухапшен, посебно су бринули о Сањи и томе да добија најбоље и најимућније клијенте који немају необичне захтеве. Слали су је и на путовања и излазили јој у сусрет кад год је њој то требало.

- Боравак у ријалитију Сањи ће само да повећа цену јер су муштерије спремне да плате више за жену која је јавна личност - додаје саговорник.

Прочитајте ОВДЕ све о врелој акцији у Задруги која је надмашила протеклу сезону.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА