Најновије

БОШКО ПРОБИО ОГРАДУ КОД ПРЕДСЕДНИШТВА СРБИЈЕ: Ево шта је наумио (ВИДЕО)

Након што су Двери преузеле дежурство у слободној зони у Пионирском парку, лидер Двери је пренео сто са шаховском таблом испред улаза у Председништво.

Бошко Обрадовић, лидер Двери (Фото: Јутјуб)

Он је рекао да позива Вучића да након седам година диктатуре прихвати бар један дуел, макар овај у шаху, и објаснио зашто су померили ограде које су делиле слободну зону од Председништва.

- Желели смо да се ограда између председника и грађана склони. Грађани су сматрали да се он отуђио, да се одвојио од реалности и да их не слуша па смо одлучили да приближимо председника грађанима – рекао је председник Двери. Додао је да ће чекати на том месту до 17 часова да види да ли ће Вучић напокон скупити храбрости и прихватити макар дуел у шаху кад већ ТВ дуел никада није прихватио. Обрадовић је показао примерак Устава Србије у ком су црвеном бојом обележени чланови које крши председник Србије. Саво Манојловић, председник Удружења за уставност и законитост рекао је да се у Србији Устав крши сваки дан.

- Грађани то можда правно не знају али свакако осећају. Осећају када им се противправно смање пензије, када не могу да се запосле без партијске књижице, када нема епилога случаја Савамала – рекао је Манојловић.

Славиша Ристић, народни посланик рекао је да ће, ако Вучић прихвати партију шаха са Обрадовићем искористити прилику да га пита зашто крши Устав када је у питању наша јужна покрајина Косово и Метохија.

- Питао бих га то у Скупштини али никада нисам био у могућности. Питао бих га и у Председништву али он позива само представнике Српске листе, а други Срби са КиМ му нису битни – рекао је Ристић.

Присутни су позвали све грађане да и ове суботе учествују у протестној шетњи 1 од 5 милиона која почиње од 18 часова код Теразијске чесме.

Американцима смета парада Војске Србије, погледајте ОВДЕ због чега.

Извор: srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА