Најновије

ВАЦИЋ: Што не померите "Слободну зону" на Косово? Укажите свету на проблеме угроженог неалбанског грађанства у срцу модерне Европе!

Оркестрирану пропагандну салву лажних либерала из тзв.српске опозиције и представника албанских парадржавних структура видим као јасно уперено оружје против главних државних, националних и политичких интереса Србије и српског народа.

Миша Вацић (Фото: Српска десница)

Пише: Миша Вацић

Свако ко објективно посматра догађаје на српској друштвеној сцени у последње време може лако уочити координисану матрицу вођену из иностраних центара моћи коју спроводе малобројне домаће анационалне групације и високи званичници лажних институција за Србију правно непостојећег Косова. Непосредно пред самит у Берлину поводом косметског проблема где је албанска страна показала слабост и подељеност у наступу против српске државне делегације упадљиво ми је засметала плански осмишљена кампања проалбанских лобиста у Београду о наводној угрожености Албанаца у Србији.

Медијска кампања прозападног опозиционог блока чији су најизразитији јавни предводници бивше жуте досманлијске газде Србије из периода од 2000-2012.године добила је задатак да једну ружну епизоду из живота борчанског пекара албанске националности стави у контекст измишљеног планског прогона свих несрба у нашој земљи. Према методологији мрежног специјалног рата против Србије, сви опозициони електронски и штампани медији почели су срамно насртати на сопствене грађане који су на демократски, миран и достојанствен начин изразили протест због политизације појединих лица албанске националности запослених у албанској пекари или сродницима власника овог локала.

Онима који су отворено вређали национална осећања српског народа и интегритет саме државе Србије није фалила длака са главе, на пекари није разбијен ни један једини излог нити је нанета ма каква материјална штета. Мирољубиви српски грађани, мушкарци, жене и деца на најгрубљи могући начин представљени су као злокобни десничари,фашисти и хулигани. Као лидер националне Српске деснице сматрам да је право српских грађана на протест потпуно оправдано јер јавно извргавање руглу нашој држави и нашем народу приказивањем шиптарског орла укрштеним рукама као симбола Велике Албаније у нашем главном граду је недопустиво и понижавајуће за свако демократски уређено друштво. Подсетићу јавност и медије да Срби на Косову и Метохији последњих 20 година живе у условима нацистичких гета, без права на рад, слободно кретање и без икаквих гаранција за животну сигурност.

Лично могу посведочити о истински тешком положају српских грађана на КиМ  јер сам тамо боравио у више наврата. Широј светској јавности познати су терор и безумни погроми албанских криминалаца и терориста над Србима, њиховом имовином, многобројним уништеним средњовековним  културно-историјским наслеђем од јуна 1999.године до данас иако су под наводном заштитом међународних мировних војних и полицијских снага. Српска десница даје снажну подршку свим патриотски опредељеним грађанима Србије да се на легалан и достојанствен начин одупру провокацијама неодговорних појединаца и група. Домаћи и страни непријатељски фактор не сме успети у намери да подели наше национално биће и државне институције које се боре на свим пољима за очување угледа и статуса наше земље у свету.

Унутрашња стабилност не може бити доведена у питање хировима плаћеничких НВО или паразитских антисрпских група које профитирају на несрећама свих народа у Србији и такви хирови могу бити заустављени само високим степеном свести и одговорности како становништва тако и надлежних државних органа. Нашу земљу видим као једину мултиетничку и мултиконфесионалну државу региона јер само код нас нико није систематски угрожаван или прогањан због верске или националне припадности.

Огромна већина Срба очишћена је са КиМ зликовачким потезима албанских сепаратиста а појединачни, бенигни инциденти попут овог са борчанском пекаром у власништву Албанаца су изузетак који потврђује правило. Насртаји београдских лобиста плаћених из приштинских фондова на српске патриоте који никога нису повредили физички нити морално неће донети очекивани ефекат менторима из сенке. Наш народ и наша држава одувек су били и остали толерантни према свим добронамерним људима оданим српским законима и Уставу. Српска десница поручује онима који разапињу шаторе испред државних институција проглашавајући некакве „слободне зоне“ и који вређају сопствени народ  да тиме само показују ниво сопственог моралног кредибилитета и (не)популарности у српском народу. За Српску десницу и мене, као и за огроман број грађана, читава Србија је слободна зона у којој слободно и заједнички живе и раде људи свих нација и вера.

Остаје ми само да препоручим тзв.демократским душебрижницима да се упуте у српска гета на КиМ и са тамошњих узурпираних и неслободних простора укажу свету на реалне проблеме угроженог неалбанског грађанства у срцу модерне Европе. Свестан сам да ће померање шатора „слободне зоне“ из Пионирског парка у Гораждевац или Призрен ићи отежано јер „слободни“ опозиционари немају зрно слободе при креирању сопствених политичких ставова. Слобода у Србији је дата свима али бурек-демократи „мисле“ у страним амбасадама. О демократији и албанским пекарама свима у Србији све је кристално јасно!

Прочитајте ОВДЕ какав је то сценарио у седам тачака за Косово.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА