Најновије

Проститутка разоткрила два домаћа глумца: Били су мртви пијани и нимало пожељни, нису хтели да плате секс, а онда су уцењени

О порно-скандалима и аферама међу јавним личностима последња два месеца се увелико спекулише, а таман када се страсти стишају, исплива нека нова афера новим актерима. Према причи једне проститутке, која је испливала у јавност, два позната црногорска глумца могла су се наћи на свим насловницама не желећи да плате за сексуалне услуге, али се све завршило добро по њих, јер је плаћен велики рекет.

Илустрација (Фото: принтсркин)

Наиме, два позната црногорска глумца користили су услуге две проститутке, а плаћање су покушали да ескивирају. Након четири дана позвао их је макро и запретио изношењем њихових имена у медије уколико не плате дуплу суму, па су на крају то и учинили како би избегли скандал.

- То се десило пре отприлике годину дана... Њих двојица позвали су нашег макроа и пожелели да се мало забаве. Не сећам се колико је тачно било сати када нас је С. П. пробудио, али знам да је било око 4 сати ујутру када смо М. С. и ја стигле у Нову Пазову, где су се они налазили. Мислим да су имали неку позоришну представу у том граду, па су се запили и остали да преноће - прича Г. С. за ВИП.
Како је још рекла, пре тог сусрета, није имала додирних тачака са глумцима, а ову двојицу препознала је одмах.

- Знала сам их са ТВ-а, из новина, неколико пута сам их срела на неким догађајима... Будући да један од те двојице слови за најпознатијег црногорског нежењу, а овај други за најпожељнијег црногорског нежењу, сасвим ми је било свеједно са којим ћу од њих двојице бити ја, а са којим ће бити М. С. И она је имала исти став. Мислиле смо да су шармантни и галантни и у кревету и у приватном животу, а не само у јавности, али смо се превариле - каже Г. С.

Према њеној причи, осим што су испали циције и покушали да их преваре, ни у кревету се нису показали.

- Били су мртви пијани и готово импотентни. Осим тога, ни тела им нису била у завидном стању. Могу да вам кажем да су врло млохави. Мада, овај млађи је сад, видим у новинама, смршао, али тада нису били нимало пожељни - испричала је искрено и без задршке девојка која се, како каже, из петних жила трудила да их задовољи и доведе до врхунца.

- Напустиле смо хотел у раним јутарњим сатима, али је увелико свануло... Када је требало да плате, рекли су да тренутно немају новца, али да ће, наводно, до краја дана све регулисати са нашим макроом. Међутим, како ни после четири дана то нису учинили, он их је уценио и рекао им: "Пошто глумите мангупе и нећете да платите 600 евра, сад ћете да платите 1.200 евра или ћу свим медијима послати ваше податке и имена, па нека сви знају ко сте и шта радите". Тек тада су платили - присећа се Г. С. лошег искуства са два позната глумца.

Никад искренију исповест проститутке прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало/ Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА