Најновије

Имала сам 16 муштерија на дан: Нина Прља oтворено проговорила о занату којим се бавила!

Нина Прља проговорила је у једној емисији о свом животу, начинима на који је зарађивала, па оплела по девојкама које седе кући, а имају новца. Она је изјавила да је имала аферу са фудбалером Партизана, па објаснила о чему је реч.

Нина Прља (Фото: Јутјуб)

- Када сам радила као фризер увек сам завидела женама које не раде, а имају тако новца ниоткуда. Ја сам 7 година успешно радила као фризерка у једном салону, била сам ту главна, имала сам 16 муштерија на дан. Жене су биле у питању, не мушкарци. Био је један фудбалер познат који је стално долазио ту код мене, то нећу да откривам, са њим сам имала неку аферу ту док сам била и зато сам и радила сваки дан. 

Водитељ ју је шаљиво упитао да ли је фудбалер тражио да га шиша сваки дан.

- Па да, ми смо се тако шишали мало у салону мало кући, тако да било нам је лепо док није морао да се врати тамо одакле је дошао, тј. да оде даље. А ја сам отишла у Дубаи. 

- То је била једна јако великодушна понуда за Дубаи. А мој дечко са којим сам отишла тамо је сада срећно ожењен нећу да га дирам више. Међутим, ја сам њега добро знала 10 година, био ми је добар друг. Ја сам њему рекла да ми нађе мужа тамо, да се удам. Рекао ми је да је нашао једног Руса тамо, али ништа од тога није било, ми смо се заљубили. Он је био тај "Рус - испричала је Нина у емисији "Добро јутро Србијо" чиме је наставила да шокира јавност изношењем прљавог веша из свог живота. 

Милојко шутнуо Милијану. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Република

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА