Најновије

ЛЕТИ ПЕРЈЕ НА СВЕ СТРАНЕ! Заратили Биљана Поповић Ивковић и Сергеј Трифуновић! (ФОТО)

Сергеј Трифуновић, лидер Покрета слободних грађана коментарисао је на Твитеру наводни изостанак реакције МУП-а поводом напада на Роме у Лесковцу, а на његов твит реаговала је државна секретарка МУП-а Биљана Поповић Ивковић. Она је уз објављену вест да је полиција ухапсила нападаче, прокоментарисала да "нормални људи раде у време када Трифуновић одлази на спавање".

Биљана Поповић Ивковић и Сергеј Трифуновић (Фото: Јутјуб)

- У Лесковцу где има 5 хиљада Рома, дошло је до сукоба. 5 Рома је завршило у болници, 7 навијача лесковачке Дубочице, званих “Вукови”, приведено. Јавност се прави да се ништа није догодило, МУП се не изјашњава. Живимо “Ле Хаине.” Канцеларија за Роме давно затворена, тензије расту - написао је Трифуновић на Твитеру.

Сергеј је ово написао током јучерашњег дана, негде око 18 часова, а полиција реаговала и привела нападаче.

Биљани Поповић Ивковић је Сергејев коментар заправо, био повод за реакцију:

- Нормални људи раде у време када Трифуновић одлази на спавање. Баш ме занима како би решавао неки озбиљан проблем у друштву када се бунован пробуди у пет поподне - написала је она, уз окачену вест да су припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу идентификовали су и привели, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, седам малолетних особа због сумње да су учествовали у нападима на припаднике ромске националности у том граду, саопштено је из МУП-а Србије.

Биљана је уз твит "окачила" и објаву из дневних новина како би доказала да је поводом инцидента у Лексовцу полиција реаговала и радила свој посао.

Ипак, овде се није све завршило.

Глумац је на реакцију портпаролке МУП-а одговорио у свом стилу, те је за сада његова последња: 

 - Реакција портпарола МУП-а, на мој твит о сукобу у Лесковцу. Једино што смо чули о овом случају, од МУП-а. Снимам Бики. Ноћно снимање. Ја сам глумац. То је оно што си ти хтела да будеш кад си била мала. А сад си у МУП. Шта је са сукобом у ЛЕ? - написао је Трифуновић.

Да ли ће се преписка између њих двоје наставити, остаје да видимо.

Погледајте ОВДЕ где је сада и шта ради Тома Николић.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА