Најновије

МА КАКВА СТАНИЈА, ЂУРИЋКА, СОРАЈА, АНА! Ево која женска је била претеча данашњих старлета! (ФОТО/ВИДЕО)

Тијана Ајфон, Маца Дискреција, Станија, Сораја, Тамара Ђурић, Мими Оро... списак старлета је бескрајан, али ни једна од њих није у рангу једне од највећих југословенских лепотица.

Старлете (Фото: Јутјуб)

Зорица Гајдаш својевремено је била секс симбол бивше Југославије, а јавности се представила улогом у филму "Лито Виловито", која ју је уједно и прославила. У данашње време страрлета је постало све атрактивније занимање. Тако их имамо на претек, Станију, Сорају, Аву Карабатић... Ипак, оно што многи не знају, јесте да је прва старлета на подручју бивше Југе, била београдска лепотица, Зорица Гајдаш.

Ова заносна плавуша, својевремено је жарила и палила на нашим просторима. Била је секс симбол, а прославила се улогом у филму "Лито Виловито", где су се у први план истакле њене облине и савршена, витка фигура. Такође, глумила је и у филмовима "Бурдуш" и "Сирота Марија" као и у серији "Божана".

Била је број један по лепоти, али и по популарности. Годинама се препричавало да је успела да обори с ногу славног диригента Зубин Мехту. За разлику од данашњих старлета, које у већини случајева своју лепоту дугују естетској хирургији, Зорица је била природна лепотица. Једина сличност са данашњим старлетама је да су је исмевали због "мањка памети". Према једној анегдоти, Матија Бећковић јој је поставио питање: "Да ли сте прочитали макар једну једину књигу?" Њено одговор је био: "Ма, као да је то битно."

Иако никада сама није изазивала скандале, често је била део истих. Наиме, често се налазила у друштву познатих и истакнутих мушкараца чије су жене увек бурно реаговале. Међутим, ако је веровати старим боемима који су је познавали и често јој правили друштво у ноћном животу, била је најчеднија и најлепша жена тог времена.

Милојко шутнуо Милијану. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА