Најновије

ШИПТАРИ СУ НА КОСОВУ УБИЈАЛИ СРПСКУ ДЕЦУ И ПОЧИНИЛИ МАСАКР! Српски министар пита хоће ли неко некад бити кажњен?

Министар одбране Србије Александар Вулин реаговао је на изјаву косовског председника Хашима Тачија да за 20 година нико из Србије није осуђен за "масакре на Косову", поставивши питање када ће неко од косовских Албанаца одговарати за злочине над Србима.

Илустрација (Фото: Правда)

"Ко је убио двогодишњег Данила Цокића у крилу трудне мајке, ко је убио децу у Гораждевцу, ко је стрељао жетеоце у Старом Грацком, ко је побио Србе на Радоњићком језеру? Зашто нису осуђена браћа Мазреку за силовање и убиство дванаестогодишње девојчице у селу Клечка? Ко је осуђен за масовне гробнице код Волујка, ко је осуђен за убиство Шиптара сведока у процесу против Харадинаја ? Ко је осуђен за убиства и трговину органима отетих Срба, где су пресуде за убијање, паљење и протеривање у погрому 2004. године", упитао је Вулин.

У саопштењу за јавност, он је подсетио да Албанаца по попису становништва на Косову сада има више него пре рата, а Срба за 250.000 мање, док је Горанаца мање за 20.000.

"Када ће неко од Шиптара одговарати за етничко чишћење? Тачи је лажов, али и злочинац. Свет ће једном морати да призна да је шиптарским терористима дао власт и слободу. Надам се да ће признање грешке доћи пре него што велика Албанија запали Балкан", истакао је министар Вулин.

Хаг тражи радикале да удовољи Приштини. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА