Најновије

УБИЦА ЈЕЛЕНИ СКИНУО БУРМУ И ДИРАО ЈОЈ ГАЋИЦЕ! Владимир Марјановић о новој оптужници против Зорана

Владимир Марјановић, свекар убијене певачице "Гранда" Јелене Марјановић (33) и отац Зорана Марјановића (40), оптуженог за њено убиство, огласио се после подизања треће по реду оптужнице против Зорана и истакао да је на лешу његове снаје пронађено пет непознатих ДНК трагова.

Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук/ Правда)

Наиме, Владимир је на свом Фејсбук профилу окачио неколико постова у којима је јасно алудирао на то да његов син није убио своју супругу.

- На патици и на левој обали су два ДНК, на вешу и тренерци, као и на прсту, са ког су убице скинуле бурму. Укупно пет ДНК, од три различите непознате особе – написао је Владимир, индирекнто упућујући на свој став да би истражитељи морали да испитају које непознате особе су додиривале његову снају, скинуле јој прстен са десне руке и тако оставиле своје биолошке трагове на њеном телу.

За оца оптуженог Зорана спорно је и то што "није испитано кретање свих присутних на насипу, као ни њихов ДНК“.

Подсетимо, Више јавно тужилаштво је 20. априла подигло трећу оптужницу против Зорана Марјановића, којом га терети за свирепо убиство своје супруге Јелене 2. априла 2016. на насипу Црвенка у Борчи.

- У оптужници стоји да су кобног дана на насип дошли Јелена, Зоран и њихова ћерка Јана. Јелена је отишла да трчи, а Зоран и Јана су неко време били заједно, да би Зоран у једном тренутку оставио дете на насипу, спустио се до канала и убио Јелену, након чега се вратио код детета – подсећа извор.

И сам Зоран, али и његов отац више пута су демантовали ову верзију трагичног догађаја. Иако Владимир у тужилаштву није желео да сведочи, први је у јавности изнео теорију о томе да је његову снају убио тајкун.

- Прави убица је Јеленин љубавник, тајкун! Ћутао сам све ово време јер сам се бојао да ће ми неко убити децу! Од првог дана сви знамо име убице, али смо мислили да полиција поштен оради свој посао. Кад оно, да би прикрили трагове и сачували тајкуна који држи пола Београда, они хапсе мог Зорана! - испричао је медијима Владимир након што је његов син био ухапшен у септембру 2017. године.

Шешељ открио шта се крије иза новог ултиматума Србији. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА