Најновије

ЗБОГ КРИЗИРАЊА ПОБЕГЛА ИЗ ЗАДРУГЕ! Миљана оставила сина! Откривени шокантни детаљи заједничког живота са Золом!

Миљана Кулић и Лазара Чолић Зола су јуче раскинули, а том приликом су пале тешке речи и оптужбе међу њима. Миљана је изјавила како је због њега напустила Задругу јер је он кризирао, а он за њу како је на лековима.

Миљана Кулић (Фото: Јутјуб)

Касније га је она оптужила да је крао њене лекове, а када је се Марија укључила и рекла да ће га пријавити због поседовања траве, он је рекао да може да пријави своју кћерку јер му је она то доносила.

Данас Миљана покушава на све начине да се помири са Золом, али изгледа да је њему досадило све. Јутрос га је рано извукла из кревета. 

- Морам да ти кажем, да скинем терет. Ја тебе никада нисам ни волела. Ја сам све време размишљала о другом мушкарцу, старијем, има тридесетак година. Ти си незрео, клинац. Моја је грешка што сам се упустила. Ја сам емотивно била скрхана - рекла је Миљана.

- Ти никада ниси био мушкарац у вези. Разочарао си ме као особа, заволела сам те на болестан начин, ја сам умислила да те волим. Само сам се мучила са тобом, ишла по казинима, почела да коцкам, кидало се све у мени. Мени треба мушкарац који ће да ме заустави, да ме обузда - рекла је Нишлијка.

- Вређала сам ти све мртво и живо, али била сам повређена јер си рекао Мићи да хоћеш да те евакуишу. Нисам могла да верујем да нећеш нормално да раскинеш са мном.

- Кад легнем размишљам о трави и "Дај ми триста евра, вратићу". Трепавице када сам радила, дошао си као са марса, да нисам имала новца ти би мени то отео - рекла је Миљана. 

- Нисим ме хтела пустити да останем у стану, него си ме натерала да се вратим - рекао је Зола.

- Згадио си ми се, сав мој новац који си ми узео. Ушао си овде, типовао си ме. Видео си у мени плен, емотивно рањену жену - рекла је Миљана.

- Ја сам бившег дечка оставила због траве - рекла је Миљана.

- А ниси испричала све о себи - рекао је Зола.

- А испирчаћу, ево одмах ћу испричати - рекла је Миљана.

- Немој бона, причати испашћеш дебил, боље да се не зна, мене боли к*рац, због тебе ти кажем - рекао је Зола покушавајући да спречи да Миљана исприча нешто што има везе са њом.

- Молио си ме да ти купим траву. "Молим те, молим те, молим те, набави ми траву, зар ниси рекао" - рекла је Кулићева.

- Моје дете ниси волео, када ти моја мајка каже да га прошеташ, ти не одеш. Све на силу. Никада ниси питао где је дете - додала је она.

- А шта ти имаш да ми кажеш и ниси била са дететом. Оставиш га и одеш у коцкарницу - рекао је Зола.

Миљана и Зола су у овом разговору открили бројне околности из заједничког живота. Оно што нама није јасно је њен однос према детету. Оставила је дете само, са дадиљом и мушкарцем који користи опијате и отишла у коцкарницу.

Целу ситуацију погледајте у наставку:

Луна ухватила Марка за пенис, он покушао да прекрије камеру како би наставили са акцијом насред куће. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА