Најновије

Сви били у шоку и покривали очи рукама, Сузани пустили снимак се*са са Микијем: огледајте њену реакцију! (ВИДЕО)

Сваког четвртка укућани ријалити програма који обара све рекорде гледаности "Задруга 2", имају прилику да гледају видео-снимке, а том приликом станари могу да виде све оно што се дешавало протеклих дана.

Покривали очи рукама (Фото: Јутјуб)

На наредном снимку задругари су могли видети врелу акцију Сузане Перовић и Микија Ђуричића. 

Подсетимо, Перовићева је недељама уназад демантовала да је имала с*кс са Ђуричићем, а сада је испливао доказ. Док је гледала овај снимак Сузани су очи биле пуне суза, зајапурила се у лицу, па је само изустила: 

- Нећете ме чути - одговорила је кратко.

- Ово је мени срамота за озбиљну жену. Кажу да је удата жена, ово је гледала њена породица - прокоментарисала је Марија Кулић, док су поједини задругари ставили руку на уста и запрепастили се.

Злата Ђурковић ово није желела да коментарише, али зато Зорица Марковић није штедела речи за своју цимерку.

- Имала сам утисак да лаже. Није ми јасно зашто није рекла да је имала с*кс. Овде се сваки шапат види. Није срамота што је то урадила, срамота је што је то слагала - прокоментарисала је Зорица.

- То једино могу да оправдам ако је љубав, али да си урадила лошу ствар, урадила си. Урадила си за себе, носи свој крст. Али требала си да кажеш да си то урадила из љубави - дао је свој суд Лепи Мића.

- Ово је само из љубави и ништа друго. Није одвратно ако се двоје људи заиста воле. Није то лаж као лаж, ми смо то хтели да буде само наше - признала је ипак Сузана након осуда својих ријалити цимера.

Извор: Република

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА