Најновије

МОЋНА ИРАЧКА ГРУПА ПРЕТИ АМЕРИМА: Ево шта ће урадити!

Генерални секретар Харакат ал-Нујаба, Акрам ал-Кааби, изјавио је прошле седмице да ће Ирак остати део "осовине отпора" упркос иницијативама које воде стране да би се одвојило ирачко друштво од регионалног развоја.

Ирачки ПМУ (Фото: Јутјуб)

- Наши непријатељи желе да Ирак буде апатично друштво и да не реагује на оно што се дешава у нашем региону. То је у супротности са нашим уверењима – изјавио је ал-Кааби, како је Прес ТВ известио.

Ал-Кааби је нагласио да на основу исламских уверења, Ирак не може бити одвојен од већег муслиманског света и регионалне "осе отпора".

- Велике организације повезане са ционистима, Сједињеним Државама и Саудијцима управљају медијским ратом против отпора и настоје преусмерити нашу младост и наше моралне вредности - додао је он.

Шеф Харакат ал-Нујаба додао је да је несрећно што су неке од елита и лидера Ирака били под утицајем овог тренда који је био подржан од стране Запада.

- Ако се наше позиције заснивају на непријатељским медијским циљевима, то ће нас сигурно неће поколебати – истакао је он.

Америма стиже појачање! Ко ће са њима ударити на Иран прочитајте ОВДЕ

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА