Најновије

НЕРВОЗА У ШИПТАРСКИМ РЕДОВИМА: Весељи и Тачи у паници! Докази у коверти, спаковали их људи из њихових редова, нико им не чува леђа!

Све је више нервозе у редовима албанских лидера на Косову и Метохији, после саслушања бивших припадника ОВК пред Специјалним судом за злочине, а нарочито се то односи на Хашима Тачија и Кадрија Весељија. Саговорник објашњава да се ова двојица челника већ данима "изокола" распитују које доказе српска удружења, односно породице српских жртава, имају о њима и почињеним злочинима.

Тачи и Весељи (Фото: Јутјуб)

Још више их брину, каже извор, докази које имају албанске породице чији чланови су, такође, били подвргнути зверским мучењима због тога што су одбијали да приступе терористичкој ОВК у акцијама против Срба и државе Србије, у периоду пре бомбардовања. Подсећа и да су побијени многи чланови партије једног од тадашњих лидера, а касније и председника лажне државе Косово, Ибрахима Ругове.

- Рамуш Харадинај, у овом случају, најмање је забринут јер је услед недостатка доказа два пута ослобађан пред Хашким трибуналом. Из његове зоне одговорности (Дукађини), док је командовао терористичком ОВК, има најмање доказа о злочинима, док су потенцијални сведоци убијени под нерасветљеним околностима - каже саговорник.

И високорангирани представник међународне заједнице истиче, да стране обавештајне службе присутне на КиМ такође расположу многобројним доказима о злоделима које су албански лидери починили не само над Србима, већ и над Албанцима.

- Свима из међународне заједнице је јасно да су у врху власти људи који су окрвавили руке и само је питање са колико ће озбиљности доказима приступити тужилаштво Специјалног суда за ОВК. Део доказног материјала доставили су им баш Албанци којима су убијени чланови породица, а међу којима има и заштићених сведока - тврди саговорник.

Масовне гробнице

У зонама одговорности којима су руководили Весељи и Тачи, о логорима за киднаповане Србе у којима су мучени на најсвирепији начин, односно масовним гробницама на том подручју, постоје многобројни докази, због чега су актуелни косовски челници у паници.

Терористи напали руску базу у Сирији, али су врло брзо зажалили. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА