Најновије

ШАПИЋ: Ево зашто је погрешно тражити Вучићеву оставку!

Председник Општине Нови Београд и странке СПАС Александар Шапић изјавио је да је погрешно и бесмислено тражити оставку председника Србије Александра Вучића.

Александар Шапић (Фото: Јутјуб)

Он сматра да су тим захтевом учесници протеста "1 од 5" милиона обесмислили све своје претходне захтеве.

"О добром делу замерки властима које су износили у почетку, и сам сам говорио протеклих година: да се промене изборни услови, једнака видљивост у медијима...А онда, одједном, хоће оставку Вучића. Па човек је узео два милиона гласова на изборима. Тиме су обесмислили све претходне захтеве. Не желим да се тако политички препоручујем", рекао је Шапић, одговарајући на питање зашто не учествује на протестима "1 од 5 милиона".

На питање шта мисли о Савезу за Србију и зашто није њихов део, Шапић каже да није желео да буде у ситуацији у којој свако мало мора да објашњава зашто је неки члан нешто урадио или изјавио, што се често, како додаје, и међу њима дешава, али да то ипак не значи да тамо нема неких ствари са којима се не слаже.

Он истиче да поштује свачији став, али да је његов начин деловања другачији, "да не клевеће, не шири мржњу, не подмеће". "Не желим да урушавам друштво, повлачим потезе који нису људски, па макар никад не дошао на власт", каже Шапић.

Он додаје и да би било неозбиљно да искључи коалициону сарадњу са ДСС, са којима, како напомиње, има добар однос. "Међутим, конкретан договор још није близу, јер нису близу ни избори", рекао је Шапић.

Прочитајте ОВДЕ шта Путин неће дозволити, а каже Дачић.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА