Најновије

ТИГРОВИ ЈУРИШАЈУ: Почела страховита битка за Кафр Набуду, САА кренула у контраофанзиву!

Сиријска војска напредује унутар Кафр Набуде, јер се број погинулих повећао за преко 80. Побуњеници џихадиста боре се да задрже Кафр Набуду, упркос томе што су јутрос заузели град.

Сукоби Кафр Набуда (Фото: Јутјуб)

Предвођена силама тигрова, Сиријска арапска војска (САА) започела је велику контра-офанзиву против џихадских побуњеника да би заузела Кафр Набуду убрзо након што је изгубила град. Према војном извору у близини линија фронта, сиријска арапска војска упала је у Кафра Набуду са два различита бока у покушају да надвлада џихадисте.

Сиријска арапска војска је успела да се врати у град након што је пробила слабе џихадистичке линије на западној оси Кафр Набуде. Они сада раде на поновном заузимању последњих области под контролом џихадских побуњеника.

Војни извор је рекао да је број жртава џихадиста од њихове офанзиве на Кафр Набуду премашио 80, а већина жртава је дошла током првих шест сати њихове велике операције. Он би додао да је број погинулих сиријске арапске војске такође прилично висок, са раном проценом између 30 и 40.

Хути освојили стратешки град у јужном Јемену! Више прочитајте ОВДЕ

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА