Најновије

"Гледао ме како се задовољавам, а онда скочио!" Исповест Хрватице зависне од с*кса!

Једна Хрватица испричала је да је зависна од секса и најсрећнија када га практикује неколико пута дневно. Ипак, њен супруг све мање може да прати тај темпо, па понекад преклиње за мало мира.

Илустрација (Фото: beeg. com)

Каже да је одувек била врло живахна. Не може дуго да седи на истом месту, воли дружења и акцију. Само да се нешто догађа, да се негде иде. Тако не подноси, каже, ни монотонију у кревету. Воли све да испроба, воли секси игрице и играчке.

Одлучила је да исприча понешто о својој зависности анонимно јер се боји осуде околине. Објаснила је како се код њих, посебно у малим срединама (из једне такве се преселила у Загреб), жене које воле секс и уживају у њему још увек сматрају развратницама, лошим супругама и мајкама.

Ово је њена исповест:

- Имамо секс сваки дан, понекад и више пута. Чини ми се да сам зависна од секса, али мом мужу је све то већ превише. Понекад ме буквално моли да га пустим мало на миру, да се одмори. Тврдоглава сам и кад нешто наумим, онда то и остварим, а он углавном увек на крају попусти, иако видим да је исцрпљен.

Заједно смо шест година и у почетку везе је био одушевљен што га "нападам" више пута дневно, што волим секс у свим позама, на разним местима. Говорио ми је да га то јако узбуђује. Обожавао је кад му отворим врата куће обучена само у перје или неки секси костимић. Уживао је када сам га везала лисицама за кревет, а секс на јавном месту је понекад и сам предлагао.

Не знам шта се с њим догодило да му је секс постао напоран. Понекад се понаша као жена и измишља да га боли глава, да мора да иде да спава. Мислим, јасно ми је да напорно ради и сваки дан устаје раном зором, и знам да дође кући уморан, али пре то није била препрека. Често, када не успем да га наговорим на секс, лежим поред њега и мастурбирам.

И то понекад делује као окидач на њега. Једном приликом је било јако касно увече, а сви моји покушаји да га у кревету заинтересујем за мало страсти нису уродили плодом. Рекла сам му: "Само ти спавај, задовољићу се сама". Почела сам, а он је дословце полудео. Скочио је на мене. Имали смо врло страствени секс - испричала је ова Загрепчанка.

Врелу еротску исповест прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА