Најновије

КОСТИЋ О ВУЧИЋУ: Превазиђен и штетан

Костић о Вучићу...

Александар Вучић је најодговорнији за одлуку Савета Европе јер он и бриселска бирократија већ 12 година раде у истом интересу који за крајњи циљ има међународно признање лажне државе Косово. Потписивањем Бриселског споразума пре 11 година је учињен први корак ка ономе што се прекјуче десило и што се неће зауставити све док Србија и формално не прихвати лажну државу Косово као равноправног политичког партнера.

Са друге стране, Српска напредна странка замајава народ да имамо поуздане партнере у институцијама Европске уније. Такав наратив ће бити у провладиним медијима све док им ти исти ментори буду омогућивали опстанак на власти зарад предаје Косова и Метохије и продаје природних ресурса наше земље.

Због превазиђене политике и урушавања Србије у сваком погледу, неопходна је смена власти и долазак суверенистичких снага које ће као свој основни политички задатак имати обавезу да раскину политичку и финансијску зависност од западних центара моћи који нас тиме држе у потчињености већ 25 година.

Прочитајте ОВДЕ шта Лавров каже о Израелу 

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА