Најновије

Партизан победио Звезду и одбранио трофеј Купа

Фудбалери Партизана савладали су на стадиону "Рајко Митић" екипу Црвене звезде са 1:0 и тако одбранили трофеј Купа Србије. Једини стрелац на сусрету био је Остојић у 13. минуту.

Славље (Фото: Јутјуб)

Партизан је поново одлично одиграо "вечити" дерби, одбранио трофеј Купа и успео да поправи утисак после лоше сезоне. Звезда, са друге стране, поново није успела да савлада "вечитог" ривала, па ће морати да сачека јер "дуплу круну" ни после 12 година није успела да комплетира.

Утисак је да је Партизан заслужено тријумфовао са 1:0. Црно-бели су били конкретнија и опаснија екипа, не дозволивши Звезди превише шанси. Игра Партизана заснивала се на веома дисциплинованој одбрани, али и одличној трансформацији у напад, па су црно-бели у много ситуација успели да отворе игру у контри и транзицији и тако натерају Звезду да се опрезније брани и доста трчи. Поред Рикарда, запажен меч одиграо је Ивановић, који се лукаво убацивао између редова Звезде и тако стварао проблеме.

Звезда је имала великих креативних мука, ретко су стварали опасније ситуације пред голом Владимира Стојковића. Марко Марин и Мирко Иванић, два главна креатора, били су приморани да се често врате на своју половину како би Звезда покушала да из задње линије започне напад. Ни то није помогло Звездиној игри, па је шампион Србије био принуђен на дуге лопте ка Павкову, Јовељићу и Вукановићу, које нису уродиле плодом.

Још једном је добар дерби одиграо млади штопер Партизана Страхиња Павловић, али епитет играча меча односи Бојан Остојић.

У свом последњем наступу за Партизан, искусни штопер не само да је затворио готово све прилазе свом голу, већ је био и једини стрелац на мечу.

Након центаршута Пантића из слободног ударца са леве стране, Остојић је искористио лоше истрчавање Борјана, као и комуникацију са Стојковићем и Милуновићем, успео да добро скочи и затресе мрежу ривала.

Звезда је у последњих десетак минута меча интензивније проводила време на половини Партизана, али до промене резултата није дошло. 

Партизан и четврту годину заредом осваја трофеј Купа Србије, а овогодишњи је уједно и први у тренерској каријери Саве Милошевића. 

Врелу еротску исповест прочитајте ОВДЕ.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА