Најновије

ИСПОВЕСТ ЖЕНЕ КОЈА ЈЕ ИМАЛА СЕКС ДВА ПУТА ДНЕВНО! У позоришту је било мрачно, рукама сам додиривала његов пенис, а онда је уследило...

Разведена 43-годишња мајка троје деце, одлучила је да одговори на изазов пријатеља и да за недељу дана има секс два пута дневно.

Илустрација (Фото: принтскрин)

"Једини период мог живота када сам можда имала више секса био је када сам покушавала да затрудним, а секс тада није био уживање, већ средство до циља. Мој дечко и ја углавном имамо секс три до четири пута недељно, тако да је ово представљало поприлично повећање. Ипак, одлучила сам да му не кажем о чему се ради", рекла је ова 43-годишњакиња. 

Шта се дешавало за седам дана, описала је овако:

Понедељак

"Деца су била код бившег, а Марио је одлучио да преспава. Обоје се у исто време спремамо за посао, тако да сам одлучила да га изненадим под тушем. Никада пре ово нисмо радили, али сам одувек желела секс под тушем. Био је ово одличан почетак дана. Касније те вечери, Марио и ја смо требали да идемо да гледамо неку представу. У позоришту је било толико мрачно да сам одлучила да започнем предигру померањем своје руке по његовим панталонама. Не могу да верујем да ово говорим, али смо се искрали и имали секс у ве-цеу. На нашу срећу, чини се да нико не иде у ве-це док траје представа, па нас нико није узмемиравао."

Уторак

"Пробудила сам се сама у кревету, а после јучерашњих активности није ми било до секса. Покушала сам да мастурбирам, али вагина је и даље осећала последице претходног дана. Увече је Марио дошао са храном и гледали смо филм. Мало смо се завитлавали по каучу, и то је касније довело до секса у спаваћој соби."  

Среда

"Одлучила сам да пробудим Марија јутарњим оралним сексом. То није нешто што иначе радим, али ме је потпуно узбудила моја новооткривена неваљала страна. Увече сам га поново одвукла у кревет. Мислим да је био прилично изненађен тиме што поново иницирам секс, али се није жалио."

Четвртак

"Јутро сам провела уживајући са вибратором. Готово да није морало да прође ни пет минута и већ бих достигла оргазам. Морам да признам да је сав тај секс код мене стварао јаку жељу за још секса. Једва сам чекала да поново видим Марија. Ипак, нека пословна вечера му се одужила и није било шансе да урадимо било шта, чак ни телефонски секс. Мислила сам да мастурбирам, али била сам превише уморна."

Петак

"Марио је одлучио да ме изненади на послу. Закључали смо се у WЦ-у и имали секс на брзака. Увече сам му рекла да желим да дође до мене, а он ме је питао о чему се ради. Одлучила сам да му откријем све о мом малом експерименту. На моју радост, све то му је било смешно. Дошао је до мене и имали смо баш лагани секс који се није завршио оргазмом за мене. Мислим да је највећи кривац за то била комбинација деце у кући и умора. А и квалитет секса полако је почео да опада."

Субота

"Иако смо обоје били прилично потрошени, Марио је одлучио да испоштује свој део и помогне ми с експериментом. Јутарњи секс заправо је био секс преко телефона. Увече сам свратила до њега на другу рунду, али ствари нису ишле по плану. Пробали смо да имамо секс, али чак и уз пуно лубриканта моја вагина је била исувише сува и све је било болно. Са друге стране, по први пут од када смо заједно, Марио је имао проблема са ерекцијом. Чини се да је превише секса ипак имало и своје негативне последице."  

Недеља

"Дан сам започела са вибратором, али је све било мање забавно него иначе. Секс је постајао обавеза, а не нешто што радим из задовољства. Увече смо Марио и ја само блејали. Сложили смо се да, иако много волимо секс, понекада није лоше и бити одвојен, таман толико да кренемо да недостајемо једно другом. Мислим да је секс два пута дневно превише за мене. Иако ми је дао осећај као да сам права сексуална звер на почетку, на самом крају сам ипак добила превише добре ствари."

Погледајте ОВДЕ колико заиста траје сексуални однос. 

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА