Најновије

"Орално ме задовољио, а онда..." Мислила је да је пао с*кс помирења, а његов коментар леди крв у жилама!

Раскинули смо три недеље пре тога. Рекао ми је да више не жели да будемо заједно јер смо испробали шта смо имали да испробамо, прошли шта смо прошли, и да више не види куда то даље може да води, а нема намеру да се жени бар још 5 година. Отприлике, рекао ми је да сам му досадила, само увијено. Јако ме је погодило, јер сам била заљубљена у њега.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Обрадовала сам се када ме је позвао да свратим код њега после предавања на факсу. Попили смо по кафу, и све се дешавало крајње спонтано. Нисмо причали ништа нарочито, никакво расправљање о раскиду или било шта слично... Али осећала сам се дивно што сам поред њега. И он је био расположен и опуштен, и осећала сам нека струјања између нас.

У неком тренутку, само је почео да ме љуби, и обоје смо се узбудили. Одвео ме је у спаваћу собу. Дуго смо се мазили на кревету, био је невиђено нежан, чинило ми се, као никада пре. Предигра је трајала дуго, и орално ме је задовољавао неко време пре него што је ушао у мене. Грлила сам га чврсто рукама и ногама, и доживела сам снажан оргазам који ме је распаметио.

Када смо завршили, лежали смо на леђима, голи, и запалили смо цигарете. Наслонила сам главу на његово раме и ставила му шаку на стомак. Питала сам га хоћемо ли вечерас да идемо у град, и где бисмо могли, а он је одговорио: "Што бисмо ишли у град?"

- Па, можемо да попијемо нешто, да прославимо - рекла сам, а кад је он питао шта да прославимо, рекла сам кроз смех да се не прави луд и да је ред да прославимо што смо поново заједно.

Оно што је онда рекао сломило ми је срце. Нисам могла да се опоравим више од пола године, а ни данас не могу да верујем колико сам била наивна. "Нешто си се прерачунала", изговорио је. "Ко ти је рекао да смо поново заједно? Ово је био само секс."

Тргнула сам се и престрављено га погледала. Покушала сам нешто да одговорим, али нисам била у стању ни да склопим реченицу. Сузе су почеле да ми цуре низ лице, и брзо сам се обукла, и напустила стан. Гад ме је само ћутке гледао - чак се усудио и да ме испрати до врата.

Исповест ожењеног мушкарца због које ће многе жене имати немиран сан пролитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА