Најновије

Страховит удес у Новом Саду!

Малолетник возио 100 на сат па ударио у други аутомобил!

Брзинометар (ФОТО: јутјуб)

У Новом Саду синоћ су се догодиле две тешке саобраћајне незгоде током којих је једна трудница испала из кола, срушене су две бандере, разлупани аутомобили, а на срећу у тим незгодама није било теже повређених.

Прва саобраћајка догодила се око 20 часова у насељу Клиса када је један малолетник, који према незваничним информацијама има пробну дозволу, налетео на "пежо 206" у коме је била трудница. Она је од силине удара испала из аутомобила и завршила у оближњем јарку! 



Малолетни возач се “мерцедесом” кретао брзином већом од 100 километара на сат улицом Отокара Кершованија, те је на раскрсници са Задружном улицом налетео на аутомобил у коме је била трудница, а затим се закуцао у паркирани “алфа ромео” и оближњу бандеру.

“Наше екипе на месту несреће затекли су трудницу (35) са контузионим повредама главе, колена и потколенице као и мушкарца (31) са преломом шаке и контузионом повредом кука. Обоје су пребачени у Ургентни центар на даљу дијагностику”- каже др Рамовић.

Портпарол Клиничког центра Војводине Синиша Кнежевић каже да су жена и мушкарац примљени на Одељење хирургије Ургентног центра где им је после дијагностике указана помоћ и обоје су пуштени на кућно лечење са лакшим телесним повредама.

Малолетник и његова два сапутника нису повређени, а очевици кажу да пуком срећом нико није настрадао током овог инцидента јер су се делови аутомобила на којима је причињена готово тотална штета разлетели по путу десетинама метара у околини.

Други инцидент догодио се око поноћи у Футогу у Улици Бошка Бухе када је аутомобил којим је управљала жена средњих година из за сада непознатих разлога слетео са пута и ударио у бандеру, а затим у зид оближње куће.

Лекари су на лицу места пружили прву помоћ повређеној жени (33) и девојчици (8) које су имале лакше телесне повреде у пределу главе. За сваки случај жена је пребачена у Ургентни центар на Одељење хирургије, а девојчица у Дечију болницу ради даље дијагностике.

Обе су након указане помоћи пуштене на кућно лечење са лакшим телесним повредама.

Након ове саобраћајке у којој је причињена велика материјална штета део Футога остао је без струје због срушене бандере.

Вечерас у Албанији општи хаос, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА